Huset fullt

Bob Sagets troliga dödsorsak: Hjärtattack eller stroke

Källor till TMZ: ”Pekar på det”

Av: 

Natalie Demirian

Bob Saget blev 65 år. Bilden togs på en gala 2019.
Bob Saget blev 65 år. Bilden togs på en gala 2019.

NÖJE

Bob Saget tros ha dött av antingen en hjärtattack eller en stroke.

Det säger insatta källor till TMZ.

Stjärnan ska ha hittats med sin vänstra arm över bröstet.

Hollywood chockades under söndagskvällen när polisen bekräftade att man hittat komikern och skådespelaren Bob Saget död på sitt hotellrum i Orlando, USA, 65 år gammal.

En dödsorsak kommer troligtvis inte att kunna fastställas på flera veckor, men personer insatta i fallet och som arbetar med ärendet säger nu till TMZ att man ser tecken som pekar på att Bob Saget drabbades av en medicinsk nödsituation, specifikt en hjärtattack eller en stroke.

Källor till TMZ säger vidare att han hittades med ansiktet uppåt med den vänstra armen över sitt bröst och den högra armen liggandes bredvid honom, och att även det kan peka på hjärtattack.

Bob Saget hittades död på hotellet Ritz-Carlton i Orlando, Florida.

Obduktionen visar inga tecken på droger

Amerikanska medier skrev under måndagsmorgonen att obduktionen av ”Huset fullt”-stjärnan i nuläget inte pekar på att droganvändning eller brott ligger bakom dödsfallet.

Enligt uppgifter till People pratade stjärnan med frun Kelly Rizzo, 42, i telefon bara några timmar tidigare efter att han uppträtt i Jacksonville på lördagskvällen, som Aftonbladet tidigare har skrivit om.

– Han var så exalterad efter att ha gjort en toppenshow och han lät väldigt lycklig. Han skulle flyga hem dagen därpå, säger en källa till sajten.

När Kelly Rizzo inte fick kontakt med sin man tog sig säkerhetspersonal på hotellet in i hans rum och hittade honom död.

Känd från ”Huset fullt” och ”How I met your mother”

Bob Saget var mest känd för sin roll som Danny Tanner – pappa till döttrarna DJ, Stephanie och Michelle – i tv-serien ”Huset fullt” som sändes 1987–1995. Han var även programledare för ”Americas funniest home videos” och gjorde rösten till Ted Mosby i tv-serien ”How I met your mother”. Han hade också roller i ”Dum och ännu dummare” och ”Dirty work”, och var även en framgångsrik ståuppkomiker.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Barnskådespelarna som blev stjärnor – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Huset fullt