Stjärnans attack mot Trump: ”Han bryr sig inte ett skit”

Cardi B: ”Kan komma undan med att döda en svart man”

Publicerad:

NÖJE

Cardi B har fått nog av Donald Trump.

Nu går rapparen till hård attack mot presidenten.

– Han bryr sig inte ett skit, säger hon i en video på Instagram, rapporterar Fox News.

I en video som publicerades på Instagram anklagar Cardi B, vars riktiga namn är Belcalis Marlenis Almánzar, presidenten för att ignorera polisens övervåld mot mörkhyade personer, rapporterar Fox News.

– Varje gång jag ser en svart man mördas eller bli behandlad illa av polisen säger jag: ”Är det verkligen ingen som bryr sig?”. Men jag har slutat säga det, för ingen bryr sig. Ingen. Han bryr sig inte, säger hon i klippet.

Den 26-åriga rapparen menar att det såg annorlunda ut under tiden som Barack Obama, 57, var president.

– När Obama var president uttalade hans sig i alla fall om det och visade att han tyckte det var fel och att han brydde sig. Den här snubben... Jag vet att han har sett det och han bryr sig inte ett skit.

1 av 2 | Foto: Helle Arensbak / TT
Cardi B på Roskildefestivalen i Danmark tidigare i sommar.

Jämför polisen med bråkiga barn

Stjärnan menar att polisbrutaliteten kommer fortsätta så länge Trump är president och jämför samtidigt polisen med bråkiga barn.

– Ni vet när ett barn beter sig illa och kommer undan med det, då kommer de bara att fortsätta. Det är så polisen fungerar. ”Åh, så vi kan komma undan med att döda en svart man? Vi kan komma undan med att spöa skiten ur en svart man? Då fortsätter vi göra det”.

Har tidigare kritiserat Trump

Det är inte första gången Cardi B riktar kritik mot Trump.

När delar av USA:s statsapparat stängdes ner i början av året attackerade hon presidenten, även denna gång i en video på Instagram.

– Jag vet att många av er inte bryr er för att ni inte jobbar åt staten eller ens har ett jobb, men det här är riktigt jävla seriöst. Det är galet. Vårt land är åt helvete just nu och det är tack vare en jävla mur, så hon då.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN