Hov1-Axel har blivit pappa

Fått en dotter med sambon Linn Du Rietz

Axel Liljefors Jansson (längst till vänster) med de övriga Hov1-medlemmarna Noel Flike, Ludwig Kronstrand och Dante Lindhe.
Axel Liljefors Jansson (längst till vänster) med de övriga Hov1-medlemmarna Noel Flike, Ludwig Kronstrand och Dante Lindhe.

Axel Liljefors Jansson och Linn Du Rietz har blivit föräldrar.

Dottern föddes i juli och nu visar de stolta föräldrarna upp henne på Instagram.

Hov1-sångaren Axel Liljefors Jansson, 24, har fått barn tillsammans med sin sambo Linn Du Rietz, 31, något som Hänt var först att rapportera om.

Parets dotter föddes i juli och nu väljer den stolta mamman att visa upp underverkets första månad i ett bildspel på Instagram.

På bilderna syns dottern sovandes både för sig själv och i vagn när föräldrarna träffar vänner. På en av bilderna syns också en lite fiskarmössa med namnet Leia inbroderat.

Den nyfödda dottern gör Axel Liljefors Jansson till den första i Hov1 att skaffa barn och i kommentarsfältet har flera av Hov1-kollegorna kommenterat. Noel Flike, 25, har skickat kungakronor och Ludwig Kronstrand, 25, fyllde på med hjärtsymboler. Även Dante Lindhes, 26, flickvän, modellen och tv-profilen Steffi Mendez, 27, har kommenterat bildspelet med ett hjärta.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN