QX gaygala

Kronprinsessan och Darin prisade på gaygala

Av: 

TT

NÖJE

Kronprinsessan Victoria har tilldelats priset för "Årets hetero" på QX årliga gaygala.

"Jag blev verkligen stolt och glad för den fina utmärkelsen", skriver hon till QX-läsarna.

Den rådande pandemin satte stopp för både röda mattan, spänningsfyllda prisutdelningar och glammig efterfest. Årets gaygala fick i stället byta form och liksom så många andra det gångna året – bli digital.

Under söndagskvällen presenterades i stället vinnarna i de olika kategorierna en efter en på tidningen QX:s sajt.

En av vinnarna under kvällen blev kronprinsessan Victoria, som röstats fram av tidningens läsare bland annat tack vare hennes tal hon höll vid förra årets invigning av Stockholm Pride.

"Jag blev verkligen stolt och glad för den fina utmärkelsen från QX:s läsare. Den betyder mycket för mig. Tack!", skriver hon på tidningens sajt.

Artisten Darin prisades i år gånger två då han både kammade hem "Årets hbtq" efter att öppet ha kommit ut som homosexuell så sent som i somras, samt "Årets Låt: ”En säng av rosor”.

"Det här ett ovärderligt pris för mig. Tack för all kärlek och allt stöd ni visat mig ända sen jag kom ut förra året. Jag är så rörd av den fina responsen jag har fått från så många utav er." skriver han i sitt tack.

"QX Hederspris" gick till musikern Jan Hammarlund bland annat med motiveringen: "En av de som gått före med sin sång och sitt engagemang och gjort resan så mycket lättare för oss alla."

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Amadeus Sögaard om uppväxten med Carola och Runar: ”Hamnat lite i kläm”

ÄMNEN I ARTIKELN

QX gaygala

Kronprinsessan Victoria

Darin Zanyar

Benjamin Ingrosso

Edvin Törnblom

Johanna Nordström

Hbtq