Sharon Stone

Stjärnskådisen till attack mot Trump: Rösta inte på en mördare

Systern kämpar för sitt liv

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Skådespelaren Sharon Stone är förbannad.

Efter att två familjemedlemmar dött av covid-19 och hennes syster insjuknat i samma sjukdom attackerar hon nu president Donald Trump.

– Rösta inte på en mördare, säger hon i en video på Instagram.

Sharon Stone.
Sharon Stone.

Stjärnskådisen Sharon Stone, 62, går till attack mot USA:s president Donald Trump. Hon har förlorat två nära familjemedlemmar i covid-19 och nu kämpar hennes syster för sitt liv.

På Instagram har hon publicerat en video där hon kritiserar Trump och styret i delstaten Montana, där hon bor. Hon kritiserar även personer som menar att det är deras rätt att inte bära munskydd.

– Min syster och hennes man kämpar för sina liv och min syster mår inte bra alls. Det enda sättet som ändrar på det här är om ni röstar på Joe Biden och Kamala Harris. Med kvinnor vid makten kommer vi kämpa för våra familjer, vi kommer kämpa för att människor ska överleva och vi kommer kämpa för att människor ska bli testade. Snälla rösta. Och vad ni än gör, rösta inte på en mördare, säger hon i videon.

”En av er som inte bär munskydd gjorde det här”

I ett tidigare inlägg på Instagram har Sharon Stone även delat med sig av hur hennes syster mår. Detta med en bild inifrån ett rum på ett sjukhus. Och hon anklagar en viss grupp av människor.

”Min syster Kelly, som redan har lupus (SLE reds. anm.), har nu covid-19. Det här är hennes sjukhusrum. En av er som inte bär munskydd gjorde det här. Hon har inget immunförsvar. Det enda stället hon åkte till var apoteket. Det görs inga tester i delstaten om du inte uppvisar symtom, och sedan är det fem dagars väntan på resultatet. Bär munskydd! För dig själv och för alla andra. Snälla ni”

Donald Trump.

PODD Det här är Kamala Harris

Med Aftonbladets Wolfgang Hansson.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som stöttar Trump – och de som röstar på Biden

ÄMNEN I ARTIKELN

Sharon Stone

Coronaviruset

Donald Trump