Isabella Löwengrip: Därför säljer jag huset

Flyttar till hemlig adress: ”Behöver ha en privat tillvaro”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Isabella Löwengrip säljer huset på Lidingö och flyttar in till stan.

Nu berättar entreprenören om bakgrunden till beslutet – och att hon kommer att bosätta sig på hemlig adress.

”Jag ser fram emot att flytta in till stan och en tryggare tillvaro”, skriver hon i sin blogg.

Det var i oktober som Isabella Löwengrip, 29, la ut sin lyxvilla till försäljning.

– Det är en privat bostadsförsäljning, mer än så vill jag inte kommentera, sa Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip invest, då.

I söndags publicerade Löwengrip ett blogginlägg där hon bekräftar att huset nu är sålt.

”Det känns faktiskt bara skönt att få flytta. Mitt hus känns bara som en enda stor kuliss och jag längtar efter ett hem. Huset är sålt till en familj men det dröjer några månader innan vi flyttar”, skriver hon.

1 av 7 | Foto: JERKER IVARSSON
Isabella Löwengrip.

”Kändes inte som hemma”

På måndagskvällen publicerade Löwengrip ett nytt blogginlägg där hon väljer att förklara anledningen till flytten och vad hon egentligen menar med att huset ”känns som en kuliss”.

”Från början så var huset mitt drömhus. Det är ett drömhus. Läget, ytorna, utsikten, bryggan. Men jag har inte fått en lugn stund i huset”, skriver hon.

29-åringen förklarar att det på grund av säkerhetsskäl dröjde en månad efter att hon hade köpt huset innan hon och barnen faktiskt kunde flytta in och att det påverkade hennes relation till bostaden.

”Barnen och jag bodde på Grand hotell varvat med att vi åkte till Spanien med min före detta livvakt. Precis innan julafton blev huset vårt igen men det kändes ju inte som hemma då”, skriver hon.

”En form av posttraumatisk stress”

Isabella Löwengrip har det senaste året förföljts av två olika stalkers som upprepade gånger har sökt upp henne i hemmet.

Hon berättar att situationen har gjort att hon har känt stort obehag över att vistas i huset.

”Listan kan göras längre. Journalister som stått utanför och fotat och nyfikna människor som knatat runt för att titta. Säkert snälla människor men tajmingen blev fel. Jag har hellre vistats på hotell och rest än att ha varit hemma för att det har blivit en form av psykisk stress. Jag fixar inte knackningarna på dörren. Jag antar att det är en form av posttraumatisk stress”, skriver hon.

Flyttar till hemlig adress

Hon lägger samtidigt en del av skulden på sig själv:

”Samma dag som jag satte nycklarna i huset filmade jag med mobilen och la upp på min instagram exakt alla rum och vrår. Efter den stunden blev nog huset mer en kuliss än ett hem och det återhämtade sig aldrig”.

I blogginlägget förklarar entreprenören att hon kommer bo kvar på Lidingö i några månader till.

Sedan sker flytten till hemlig adress.

”Jag ser fram emot att flytta in till stan och en tryggare tillvaro. Jag kommer inte att vara skriven på min adress eller visa upp hela hemmet såsom jag har gjort tidigare. Det misstaget gör jag inte om igen. Det tär för mycket av mig. Jag behöver ha en privat tillvaro”, skriver hon.

Isabella Löwengrip hälsar via sin presskontakt Marisol Was att hon inte vill utveckla sitt blogginlägg ytterligare.


PODD Därför vacklar Isabella Löwengrips imperium

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om Isabella Löwengrip. Hur blev hon Blondinbella med svenska folket och varför svajar nu hennes imperium?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE