Pernilla Wahlgren om bråken med Bianca: ”Hon bara öste med skit”

Pernilla Wahlgren: ”Orkar inte tänka på hur jobbigt det var”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Tre generationer Wahlgren gästar veckans avsnitt av ”Renées brygga”.

Det blir känslosamt när de öppnar upp om de tuffa åren.

– Man orkar inte tänka på hur jobbigt det var, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Det blir en riktig familjeträff i veckans avsnitt av ”Renées brygga” när Renée Nyberg gästas av Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

I programmet blir det prat om de turbulenta åren efter skilsmässan mellan Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Enligt Bianca har det varit extra tufft att det inte pratats något i familjen om föräldrarnas skilsmässa.

– Nej, det har varit lite... vi har fått lämna... alltså vi pratar inte om det liksom. Men jag har alltid velat prata om det, säger hon i programmet.

Även om det inte har pratats om skilsmässan inom familjen så har alla skriverier och det som stått i tidningarna skadat familjen och enligt Bianca delvis målat upp en felaktig bild av hennes pappa.

– Än idag om jag är hos honom så får jag folk som skriver: ”Är du okej? Är du rädd när du är med honom?”, säger hon och fortsätter:

– Så jag har blivit lite som en soldat som alltid skyddar honom. Hela tiden. För mamma har så många såna men det har inte pappa.

1 av 2 | Foto: JERKER IVARSSON
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Under många år så skapade skilsmässan en spricka mellan Pernilla och Bianca.

– Det var verkligen fruktansvärt. När man känner att man inte når sin egen dotter, säger Pernilla i programmet.

– Hon mådde så dåligt av så många anledningar men det var jag som fick ta allting. Så jag blev någon sorts sophink som hon bara öste med skit. När jag ser tillbaka på den tiden så har jag nästan stängt av. För man orkar inte tänka på hur jobbigt det var, säger hon.

Pernilla Wahlgren menar att de tuffa åren och alla bråk ändå på något sätt mynnat ut i något gott. Och att bråken fört dem närmare varandra.

– Det är mycket därför tror jag som jag och Bianca är supertajta. Vi älskar ju varandra besinningslöst. Det har vi väl alltid gjort. Men vi är mer tajta som mor och dotter än vad jag är med min mamma. Jag älskar ju min mamma men vi har aldrig haft några bråk eller tjafs. Vilket gör att vi heller inte är så tajta, säger hon.

Bianca avslutar programmet med att skåla för mamma Pernilla.

– Vi har haft det så himla tufft under så många år. Men de senaste tre åren har vi verkligen haft det jättebra. Och nu är vi bästa vänner. För det var ju tio, tolv år när vi verkligen bara inte gick ihop, säger hon med tårar i ögonen när höjer glaset.

”Renées brygga” visas onsdagar kl. 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE