Fläktar: Så behåller du kylan i sommar

Bästa tipsen på svalkande hjälpmedel

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Sommaren är härlig, men när högsommarvärmen slår till och hettan tar över blir det svårt att jobba, sova och över huvud taget existera.
En fläkt kyler ner inomhusmiljön och förbättrar luftkvaliteten.
Passa på att köpa din fläkt redan nu – innan de tar slut överallt!

Högeffektiv fläkt

Kraftfull och effektiv fläkt för ändamål där extra högt luftflöde behövs, såsom för luftcirkulation i ett rum. Justerbar hastighet i tre lägen. Köp den direkt hos Kjell & Company här!


Fläkt med flexibla ben

Vissa dagar är nästan bara för varma, även om man som nordbo egentligen inte borde klaga på hettan när sommaren äntligen kommer efter en lång och karg vinter. Så för att slippa vara den där tråkiga typen som bara knorrar så fort termometern visar över 20 grader, gör du bäst i att utrusta dig med en portabel fläkt. Denna fläkt har flexibla ben och går att fästa runt skrivbordslampan eller användas som ett stativ.

Golvfläkt med tyst motor

Effektiv och tyst roterande fläkt från Honeywell som har 5 kylinställningar, från tyst som en viskning upp till turbokraft. Styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Läs mer och köp här (annons).


Extratips: Kolla in denna smarta fläkt!


Roterande bordsfläkt

Prisvärd skrivbordsfläkt från Nordic home med tyst motor som ger bra luftflöde. Fläkten har två hastighetsinställningar och kan ställas in så att oscillerar och sprider luften i ett rum. Läs mer och köp här.

Extratips: Kolla in denna smarta bordsfläkt!


Fläkttorn

Vill du inte ha en rund, snurrande fläkt? Skaffa en smart tornfläkt från Loeffen! Den är oscillerande med tre olika fläktlägen och tre hastighetsinställningar som garanterar svalka under sommarens varmaste dagar. Smidig design som gör att enkelt passar in i alla rum där hemma. Köp fläkttornet hos Cdon här!


Uppladdningsbar handfläkt

Smidig liten handfläkt som är perfekt att ha ståendes på skrivbordet, eller i bilen under varma sommardagar. Handfläkten är uppladdningsbar och har upp till cirka 5,5 timmars batteritid, vilket gör den portabel och smart att ta med på utflykten. Du kan antingen hålla fläkten i handen, ha den liggandes ner på sidan eller använda det medföljande lilla stativet och ha den ståendes på bordet. Genom att klicka flera gånger på on-knappen väljer du enkelt mellan de tre hastigheterna.

Köp handfläkten hos Smarta Saker här.


Golvfläkt med luftfilter

Wifi-styrd golvfläkt med HEPA 13-filter och bladlös design, vilket gör fläkten tystare. Luftfiltret tar bort 99.97 % av luftburna partiklar, medan den fläktar svalt under varma sommarmånader. Den har nio hastigheter, occilation och styrs smidigt via mobilapp, touchdisplay eller medföljande fjärrkontroll. Stöd för Google Assistant. Köp den direkt hos Kjell & Company här.


Flexibel golvfläkt

En praktisk och riktigt flexibel golvfläkt för sommarens värme. Stor bas för större stabilitet, tre olika hastigheter, justerbar vinkel och justerbar höjd gör det enkelt att ställa in den precis som du vill ha den.

Köp den direkt här nedan.


Svalkande air condition

När fläktar inte hjälper är luftkonditionering nästa steg. Denna air conditioner kommer från Electrolux som har en kyleffekt på 2,6 kW och passar för rum med en maxyta på 40 kvadratmeter. Värmen leds bort med den medföljande ventilationsslangen. Läs mer och köp här (annons).


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE