Levi sågar sig själv: ”Komplett oduglig”

Publicerad 2022-04-10

IFK Norrköping låg under med 1–0 efter den första halvleken mot AIK.

Då sågade Jonathan Levi sig själv.

– Jag är komplett oduglig, säger han till Discovery.

AIK tog ledningen i den 15:e minuten mot IFK Norrköping. Nyförvärvet Jordan Larsson slog hörnan till Alexander Milosevic som nickade in 1–0.

Bortalaget hade en hel del boll, men hade svårt att skapa några farligare chanser.

Jonathan Levi var inte helt nöjd med lagets insats, och framför allt inte med sin egen.

– Stundtals är det ganska bra. Vi börjar ganska bra, men det kommer ett klassiskt AIK-mål som vi brukar släppa in mot dem, säger han till Discovery och fortsätter:

– Det är tungt att vi ligger under, samtidigt har vi inte skapat så mycket chanser och jag är komplett oduglig så jag och laget får höja oss.

”Väldigt hemskt”

AIK skapade flest chanser även i den andra halvleken, men i 83:e hade Norrköping ett jätteläge att kvittera. Christoffer Nyman fick bollen på bortre stolpen, men Kristoffer Nordfeldt stod för en viktig räddning.

Matchen slutade 1–0 och efter slutsignalen satt Levi länge ihopsjunken på planen. I den mixade zonen berättade han om Norrköpings tuffa vecka efter att lagkamraten Kristoffer Khazani blvit sjuk.

– Det är väldigt hemskt. Vår läkare ville inte att vi skulle spela matchen, säger Levi.