Dagens namn: Olaus, Ola
abplus Många kvinnor äter på tok för lite mat. Det är smärtsamt att se dem pilla i sig en halv lätt-yoggi och möjligtvis en…
arrow Recept: Kristina Eriksson
arrow Grattis, Tony Gerasovski, 25, till vinsten i pizza-SM 2011! – Tackar. Nu blir det full fart till restaurangen och…
arrow Tänk på vad du dricker vid julbordet. Glöggen är en av högtidens stora kalorifällor.
arrow Tillagningstid 50 minuter 1 portion = 93 kcal Antal portioner: 16
abplus Ständigt aktuell i Ica-reklamen, i Sveriges Oscarsbidrag ”I rymden finns inga känslor” och nu även som modell för MQ.
arrow Har du kört fast i pestoträsket? Det går precis lika bra med knäckebröd och rotmos.
arrow Svullna ögon, svårt att andas, trött, yrsel och illamående. Symtomen var många innan Anita Devert, 65, förstod att hon…
arrow Tummen upp för en svångremsdelikatess! Blodpuddingen. Som blivit storsäljare i krisens spår.
arrow Människan består till 75 procent av vatten. Smålänningen består till största delen av vodka och rårörda lingon.
arrow Mat & Vin dukar upp snabba julbordet med 10 härliga favoriter. Det går på dryga timmen om du köpt en del färdigt och…
arrow Fira in december med en underbar adventsbuffé som innehåller både kära klassiker och nya läckra godbitar.
arrow Fjäderholmarnas julbord ser inte ut som andra. Klassikerna har fått en ny smart form.
arrow ”Julgodis ska göras tillsammans! Och därmed basta”. Häng med när Johanna Westman och vänner kokar kola.
arrow I sitt decembermysiga kök på Djurgården lagar Monika Ahlberg en kryddoftande buffé med små naggande julpajer, krispiga…
arrow För dig som sällan bakar av tidsprist, eller vill ha enkla snabba recept.
arrow Här han har valt några favoriter ur boken "Husmanskonst" för Aftonbladet.se:s läsare.
arrow Skäms du för ketchupflaskan i kylen? Äsch! Ta fram den och ställ den bredvid vitaminburken, vetja!
arrow Här finns kakor att njuta av till elvakaffet!
arrow Skördesäsongen är här och vi bad Monika Ahlberg att trolla fram en höstbuffé till Mat&Vins läsare.
arrow Linda Skugge är inte bara trebarnsmorsa och före detta superbloggare. Nu slår hon sig in i kokboksbranschen med…
arrow Kalvkött, grädde, ägg - tänk att en pannbiff kan smaka så gott! De givna tillbehören ärtor, hembakad potatismos och…
arrow Hej! Jag står inför en stor utmaning som jag skulle vilja ha lite hjälp med.
arrow Indisk tandoori framför söndagsstek? Inte om kocken Frida Ernsth får välja — svensk husmanskosts största fan.
arrow Nu har vi det riktigt puttrigt i köket. Det står grytor på spisen och pannor i ugnen. Massor av god mat överallt.
<
1
2
3
4
5
>