Dagens namn: Valdemar, Volmar
Aftonbladets samlade recept på kycklingfilé. Här hittar du enkla och snabblagade recept på bland annat pad thai, citronkyckling och kycklingsallad.
arrow Test av kycklingfilé med Alexandra Zazzi
abplus Fotomodellkyckling, gummivarning, fisksmak eller – helt enkelt jättegod.
arrow Så blir kycklingfilén saftig och extra god
arrow Anna Richert på WWF guidar till olika märkningar, prisskillnader och vad du kan tänka på när du ska köpa kyckling.
clock 1 h
arrow Enkelt att sno ihop och sedan sköter sig kycklingen själv i ugnen tills middagen är klar.
arrow Norges största supermarketkedja Meny slutar sälja Kronfågel efter Aftonbladet 200 sekunders avslöjanden om djurplågeri.
arrow Väj rätt kycklingdelar, krydda ordentligt och grilla inte för länge. Kocken Mattias Larsson tipsar om hur du får…
arrow Tipsen som garanterat lyfter köttbiten till nya höjder
arrow Så blir kycklingfilén riktigt saftig och god
clock 35 min
arrow Kryddig sesamkyckling med ris – lättlagat och gott. Kycklingen passar så bra ihop med sesamolja, soja och så lite hetta…
arrow Med de här kunskaperna kommer du garanterat briljera runt taco-bordet.
clock 45 min
arrow Kycklingtacos – variera dina tacos med kryddig kyckling och het tomtsalsa. Här är ett enkelt recept till fredagsmyset.
clock 30 min
arrow Kycklingschnitzel – läckert frasig utanpå och mjuk och saftig inuti. Schnitzel är en sagolikt god klassiker.
clock 40 min
arrow Härligt kryddig och lättlagad soppa
arrow En fantastiskt god kycklingsoppa med lagom hetta.
arrow Kyckling i dillsås – här bjuds det på klassiska smaker av dillkött men med mör kycklingfilé i stället.
arrow Det här receptet med klyftpotatis, tzatziki och fetaost kan inte bli annat än en succé.
arrow Hoisongrillad kycklingfilé signerad Årets kock-finalisten.
arrow Olika färger på paprikan gör spetten extra festliga.
arrow Kyckling är en av våra favoriter på middagsbordet och den går att variera i alla oändlighet.
arrow Lotta Öström från Sverige mästerkock skippar…
arrow Hon och sonen hade precis tagit första tuggorna av maten när Carmen, 43, gjorde en makaber upptäckt i munnen.
arrow När Magnus Einarsson i Sandared vägde några tinade kycklingfiléer från Kronfågel så visade vågen 849 gram, men enligt…
abplus Vi äter allt mer kyckling. Det är proteinrikt magert kött och klimatsmart.
arrow Ett vanligt misstag när du grillar är att köttet tillagas alldeles för länge och blir torrt.
1
2
>