Dagens namn: Vega
22 DEC 2022 LEDARE
arrow För att parafrasera Adolphson & Falk: Jag är egentligen en lugn person. Försöker hålla takt och ton.
19 DEC 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow En fettig, marmorerad köttbit ligger framför oss på tallriken. Det märkvärdiga? Den är 3d-printad – och helt vegansk.
29 NOV 2022 NYHETER
arrow Om McDonalds och Burger King satsar på hybridburgare globalt kan det spara mer än Sveriges totala koldioxidutsläpp varje…
arrow Kan en hamburgare rädda oss ur klimatkrisen? Enligt forskare kan en hybridburgare, med hälften så mycket kött, i alla…
9 AUG 2022 DEBATT
arrow Forskare: De rikaste bakom 25–45 % av utsläppen
4 JUL 2022 NYHETER
abplus Fästingar kan sprida allvarliga sjukdomar som borrelia och TBE. Nu har det visat sig att de blodsugande parasiterna även…
27 JUN 2022 DEBATT
arrow Replik från läkare och forskare om djurens metanutsläpp
18 JUN 2022 GODARE
arrow Överraska med köttfärsfyllda bollar med lök och bacon.
30 MAJ 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Överraska med de här goda bollarna fyllda av varm köttfärs med ett lager av lök och ett lager med bacon.
15 MAR 2022 NÖJE
arrow Den amerikanska tv-profilen Heidi Montag har försökt bli gravid i ett och ett halvt år.
4 JAN 2022 GODARE
arrow I del sex av köttskolan går Mattias Larsson igenom skillnaderna mellan olika köttfärs och vad du bör laga med dem.
arrow I femte delen av Godares Köttskola guidar fredagskocken Mattias Larsson till rätt val av fläskkött.
arrow Entrecote, ryggbiff, oxfilé, nötinnanlår, rostbiff, högrev och ytterlår. Genom att välja rätt nötkött i disken får du enkelt ut bästa smak.
4 JAN 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Kocken Mattias Larsson lär ut hur du väljer rätt fläskkött till olika rätter.
arrow Kocken Mattias Larsson tipsar om vilket kött som passar till olika rätter
arrow I tredje avsnittet av köttskolan guidar kocken Mattias Larsson till allt du behöver veta om hängmörat kött.
arrow Vill du göra ett fynd är det just marmoreringen du ska titta efter.
29 DEC 2021 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow I del sex av köttskolan går kocken Mattias Larsson igenom skillnaderna på köttfärs och vilka rätter de passar till.
arrow Vad betyder hängmörat kött? Varför ska man inte bli skrämd av utseendet? Kocken Mattias Larsson förklarar i klippet.
28 DEC 2021 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Vad är egentligen marmorering och vad betyder det för smaken? Mattias Larsson svarar i klippet.
27 DEC 2021 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Johan Jureskog har utsett vinnaren.
23 DEC 2021 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Marmorering, hängmörat och kött med ben. Följer du dessa tre tips när du väljer kött i köttdisken får du bästa smaken!
10 DEC 2021 GODARE
arrow ”I år är det lite extra kämpigt.”
9 DEC 2021 GODARE
arrow Besökare på ett antal restauranger i Europa kan nu hitta 3D-printade köttbitar, burgare, korv, lammkebab och nötfärs på menyn.
6 DEC 2021 GODARE
arrow De här grillspetten får härlig smak av timjan, vitlök, ingefära och tamarind och serveras med en fräsch koriander- och limesås.
1 DEC 2021 SENASTE NYTT
arrow Fler har valt svenskt kött under pandemin. Men när coronarestriktionerna lättat har importen av utländska köttvaror ökat…
<
1
2
3
4
>