Dagens namn: Jonas, Jens
arrow Erika Nilsson lever i ett torp utanför Arvika med vedspis och kallvatten – och el, men den försöker man att inte använda. Hon odlar egen mat och försöker vara så oberoende som möjligt.
arrow Den populära kocken har tagit fram en hållbar veckomeny – där svenskarnas favoriträtter fått nytt liv i grön tappning.
clock 45 min
arrow Kocken Dante Zias goda recept på en solgul soppa
clock 30 min
arrow Ett växtbaserat alternativ till den klassiska rätten.
arrow Tvingas tänka om – eller lägga ner
arrow Minskar överfiske och räddar regnskog
arrow ”Alla mår bra av att äta mer mat från växtriket”
clock 15 min
arrow Vardagsrätt som är billig och tillagas på en kvart
arrow DEBATT: Redaktören: Vi behöver en Tegnell för klimatet
arrow DEBATT: Majoritet vill se förbud av klimatskadliga varor
clock 40 min
arrow Paul Svenssons goda variant med svenska råvaror med koreanska smaker.
clock 25 min
arrow Thailändsk färsgryta – en enkel vardagsräddare som går snabbt och enkelt att svänga ihop när tiden är knapp.
clock 1 h
arrow Zeina ger köttfärssåsen en grekisk touch med kanel och kryddnejlika.
clock 1 h 10 min
arrow Ta hand om överblivet bröd och laga något gott. en ”Painpizza” till exempel.
arrow DEBATT: Massivt tryck från folket krävs för förbättring
arrow DEBATT: Stor utmaning att få tillräckligt med rent vatten
arrow Kostrådgivaren Ulrika Davidson: Är dessutom svinnsmart!
clock 2 h
arrow Alla som gillar kimchi bara måste testa den här varianten på brysselkål.
arrow ”Surtantens” bästa guide till fermentering.
arrow Stjärnkockarna lagade festmiddag av rester
clock 3 h
arrow – ”Grön macka” har verkligen alla smakkomponenter en macka behöver. Den är söt, syrlig, frasig, det är såsigt och krämigt – den har allt
arrow Så hjälper du både klimatet och plånboken
clock 10 min
arrow Krispiga knyten som förvandlar den mest tångskeptiske till tångfantast.
arrow Att blanda torkad tång i bröddeg är en höjdare.
clock 50 min
arrow Tacos med tång? Absolut! Här har vi fyllt brödet med friterad torsk i rörhinna. Det är också gott att fritera svensk eldost på samma sätt.
<
1
2
3
4
5
...
19
>