”Jag vill tokvarna för den här V75-skrällen”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 på Åby • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel • Jackpott 50 miljoner

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MARIA HOLMÉN, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Kim Eriksson tillsammans med Martin de Bos är ett av miljondragen.

Det är storlopp på V75 och 50 miljoner kronor i jackpott.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på experternas andelssystem.

Här är superexperternas vassa miljondrag till omgången.

– Som låg­procentare tycker jag att han är rolig, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt drag.

– Jag spikar en sjuprocentare, säger Erik Pettersson.


ANNONS: 50 miljoner kr i jackpott – här går du med i Sportbladets andelslag och kan ta rygg på experternas V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Åby med en jackpott på 50 miljoner kronor till en ensam vinnare. Dessutom kryddas omgången med superlopp som bland annat finalerna i Drottning- och Kungapokalen.

Här nedan hittar du experternas drag till lördagens V75-omgång på Åby. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 09.50, lördagen den 11 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets supersystem i jakten på 50 miljoner kronor – först till kvarn. [Extern länk]


Sportbladets Travredaktion:

– Vi har varit lite inne på att 6 Zourane Kronos (V75-1) skulle ha chans att besegra Conrads Rödluva i försöket till finalen. Men hon var inte på topp för dagen och Kontio släppte ledningen. Vi vet att ”Rödluvan” blir extremt svårslagen, men procenten börjar bli för hög och vi tar ett skott och försöker fälla och vill nämna Nurmos kanon först. Fyra procent trodde vi aldrig att vi skulle få på henne – någon gång i karriären… 50 miljoner i potten – vi siktar högt!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets supersystem i jakten på 50 miljoner kronor – först till kvarn. Insider på V75. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

10 Baron Gift (V75-3) är ny i klassen men han ska ändå inte nonchaleras och som låg­procentare tycker jag att han är rolig. Han hängde med lätt bakom tuffa hästar senast på Romme och hade krafter kvar i mål. Det är lättare emot nu! Tre procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Vad har spelarna missat i V75-5? Visserligen har 10 Antonio Trot bakspår, men formen är på topp och distansen passar bra. Under tio procent, igen, på den här hästen är så tacksamt. Hoppas på lite körning från start, sedan kan Kontio avancera fram. Dödenskross är beställd. Åtta procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på V75 i sista stund. [Extern länk]


Erik Pettersson:

12 Martin de Bos (V75-2) fick, ett för honom, opassande lopp senast, men som han exploderade via open stretch. Och då ska man veta att det här inte är den speediga typen. Lopp i kroppen nu och formen såg ut att sitta där. Spår 12 är lurigt, men inte lika illa i voltstart och när favoriten, i mitt tycka, är komplett iskall – så vill jag tokvarna för den här lågprocentaren. Jag kommer att spika på V75. Sju procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

3 Panamera (V75-6) går jämnt och bra och gör sällan ett dåligt lopp. Stallet har bra snurr på grejerna och från ett bra utgångsläge på passande distans kan han överraska. De betrodda hästarna har vingliga utgångslägen och kan få tuffa lopp, där smyger Panamera med och blåser till dom till slut. Sju procent just nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Blogg” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

10 Randemar R.D. (V75-6) är märkligt lite spelad. Peter Untersteiners femåring vann senast på Vaggeryd. Det var visserligen i ett enklare sällskap – men intrycket och prestationen var bra. Bakspår är aldrig enkelt på Åby men över den långa distansen finns möjligheter att komma in i matchen. Peter själv låter lite småuppåt och talar om segerchans. Sex procent är ett fynd.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Läs mer inför lördagens V75-omgång här:

Publicerad:

LÄS VIDARE