V86-tips

V86-jackpott 15 milj: ”Skrällen måste med”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 27 oktober på Bergsåker och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Global Collection och Magnus A Djuse är ett skrällekipage på V86 i kväll.
Global Collection och Magnus A Djuse är ett skrällekipage på V86 i kväll.

TRAV

V86 Xpress på Bergsåker och Solvalla står på kvällens travmeny. Omgången kryddas med 15 miljoner kronor i jackpott till en ensam vinnare.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

– Skulle min skräll gå felfritt så är kvällens motstånd lämpligt, måste med, säger Erik Pettersson.


ANNONS: V86-jackpott 15 miljoner i kväll. Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla. Omgången har spelstopp 20.30.

V86-podden: I spelaren ovan hittar du senaste avsnittet av V86-podden Spets & Slut med Pettersson och Lipovac.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.53, onsdagen den 27 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Så fort jag fick se startlistan av V86-8 så hade jag vinnaren. 12 Made of Stars är stark som en oxe och står väldigt billigt inne i det här loppet. Brukar gå bra efter lite uppehåll och stall Westholm ser ut att ha fin form. Loppets favorit (när jag skriver det här) 7 Typhoon Face var av på mitten senast. Behandlad, visst, men det kan ha satt sig lite på formen. Jag hoppas att Westholm kör fram och krossar det här gänget. Han skulle nog kunna köra i ryggar också och städa av samtliga. Två strykningar i loppet skadar inte heller…

Det är regnigt i Stockholm och banan kommer nog att bli seg i kväll. Det passar perfekt för vrålstarke Made of Stars. En toppspik i jackpott-omgången.

Miljonrensarna

Gillar Ove A Lindqvist på kallblod. Och 1 Tangen Braute (V86-1) kan göra väldigt vassa prestationer i emellanåt. Kan vi få ledningen i kväll? Vore kul då! Fyra procent.

2 Global Collection (V86-4) är svår att få felfri ett helt lopp, men skulle det lyckas i kväll så är motståndet väldigt lämpligt. Måste med! Sex procent.

Tänk på att...

… det är V86 på Solvalla och Bergsåker i kväll. Det ska vara lite regnigt på båda orterna under onsdagen. Kolla banunderlaget innan inlämning.

… det är jackpott på spelformen – 15 miljoner kronor i potten.


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system på V86. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

9 Navona (V86-3) håller bra form och är van att vara med långt framme. Senast åkte hon dit, men den här gången tycker jag det ser passande ut. Hon körs av bästa kusken och jag tror hon kan vinna med flera upplägg.

Miljonrensarna

5 Sharp Dream (V86-2) var ute i Sto-SM senast och hade inget med segern att göra. Hon får Örjan Kihlström i sulkyn och går ner i klass, löser det sig tror jag hon kan slå till. Åtta procent.

6 Alert Kronos (V86-5) var lite sämre senast, men det berodde på en infektion. Han har behandlats och tränat starkt inför den här uppgiften, har springspår och träffar Daniel rätt tror jag han kan vinna. Sju procent.

Tänk på att...

… vi har en jackpott med sju extra miljoner i sjurättspotten. Omgången ser spännande ut.

6 Pinterest (V86-6) blir väldigt stor favorit och jag vill syna. Loppet ser öppet ut och man får inte glömma 12 Power Glide. En procent.

11 Izola Silvåkra (V86-7) vann efter lång paus senast och såg fin ut. Har loppet satt sig rätt tror jag chansen är god att runda samtliga.

12 Made of Stars (V86-8) inte ska vara dubbelt så lite spelad som favoriten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

6 Pinterest (V86-6) på Solvalla blir nog många spelares ”hat-häst” i kväll. Procenten är för hög och därmed kommer alla vilja däcka/gardera Goops häst. Jag tror att procenten kommer att gå ner till vettiga nivåer och anser att hästen har toppchans i det här loppet, som i ärlighetens namn, inte håller den högsta klassen. Björn ska bara fokusera på att köra felfritt, så löser hästen resten, tror jag.

En bra spik där (förhoppningsvis) många andra gardera. Spel mot andra vi håller på med...

Miljonrensarna

Varnar för Johan Untersteiners duo i V86-2, 5 Sharp Dream och 10 Gina Mearas. Troligt regntungt på Valla i kväll och det kan gynna Johans hästar som har fin form, precis som hela det stallet verkar ha nu. Åtta respektive tre procent.

Daniel Wäjersten skapar magi med snudd på alla nya hästar han får in i stallet. Nåja, men jag gillade intrycket på 8 Bottnas Future (V86-3) senast. Visserligen i ett skräpgäng – men intrycket. Det finns ganska mycket i den här och skulle kunna slå till i kväll igen. Tre procent.

8 Arizona Face (V86-4) har inte gjort någon superglad hittills. Men stall Goop låter nöjd med träningen inför kvällen och dessutom dras bakskorna. Tror vi får karriärens bästa prestation av hästen i kväll. Då kan det räcka långt. Tre procent.

Tänk på att...


… det är en fin sudd med extra-miljoner i V86-potten i kväll då det är jackpott.

… Solvalla och Bergsåker delar på omgången, fyra lopp på vardera bana.

11 Izola Silkvåkra (V86-7) blir favorit på den fina insatsen senast, det har jag inget att säga om. Men det var efter lång paus. Det kan bli ett litet bakslag efter en sån prestation. Jag är lite försiktig med henne i kväll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

9 Navona (V86-3) har gjort tre fina insatser på slutet och hon kommer med formen på topp. Hon har tidigare visat att hon är både stark och snabb och nu har hon dessutom fått loppets överlägset bästa kusk i vagnen. Spår nio i den här typen av lopp är sällan negativt då det ofta blir tempo och utöver det har Bergsåker ett långt upplopp. Mycket talar för seger. Spik.

Miljonrensarna

10 Gloriana N.O. (V86-6) vann i ett något enklare sällskap senast, men intrycket var positivt och det såg inte slutsålt ut i mål. Dalborg har dessutom form på stallet. Bakspår nu, men min känsla säger att det kan bli tempo här och om så blir fallet biter garanterat Glorianas speed bra till slut. Given på min kupong. Sex procent.

En häst som jag jagat länge är 11 Ready to Roll (V86-8) som besitter fin kapacitet och styrka i grunden, men som har strulat mycket på slutet och hoppat bort ett par framskjutna placeringar. Nu blir det återigen Goop i vagnen som bör vara den som känner hästen bäst och håller han sig på benen skulle det kunna vara dags nu. Tre procent.

Tänk på att...


… det är kallare ute nu, vilket brukar innebära lite långsammare banor med högre skrällpotential.

7 Bellfaks och 12 Grisle Odin G.L. är huvudet högre än övriga i V86-1 och för mig känns det som ett lås.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

12 Grisle Odin G.L. (V86-1) gick strålande senast som trea bakom vinnaren Månlykke A.M. på V75. Har en bra känsla att kusken Öystein Tjomsland kommer vara offensiv från början. Spikas till fina 34 procent i denna jackpottomgång, det är underbart att ta grepp direkt, där många målar på, Går med samma balans som senast, bike och skor runt om.

10 Gogobet Sisu (V86-5) blandar och ger men besitter en hög grundkapacitet. Står på 20 meters tillägg i kväll men det är bara oddshöjande. Spelad till fina 39 procent, kommer givetvis öka till spelstopp. Skor runt om och vanlig vagn. Kör Dwight!

Miljonrensarna

6 Indira Split (V86-4). 14 procent är i underkant. Det är treåriga ston som är i början av sin karriär. Pensla på med så många du kan.

Tänk på att...

… Bergsåker och Solvalla delar kvällens omgång med spelstopp 20.30.

… det är jackpott med 15 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla åtta rätt. Det gör denna omgång extra intressant.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Stora på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: V86-jackpott 15 miljoner i kväll. Här hittar du alla andelssystem. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – live med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar