Spelare från Nederländerna tog potten på V64

Blev ensam med alla rätt

Av: Christoffer Wickman

Publicerad:
Vinnaren från Nederländerna tog hela potten på V64 – tack vare målfoto i V64–6
Foto: ATG Play
Vinnaren från Nederländerna tog hela potten på V64 – tack vare målfoto i V64–6

Det blev svårt på V64 från Umåker.

Så pass svårt att en spelare tog hela potten – och vann 1,8 miljoner kronor.

Vinnaren fanns i Nederländerna.

– Det är ovanligt men roligt att så här stora vinster går till Nederländerna, säger Ylva Svensson, Head of International Sales på ATG.

Det var i fredags som totalt 110 870 system lämnades in på spelformen V64, men när alla sex V64-loppen hade körts och skrällarna avlöst varandra återstod endast ett system.

En V64-lapp som kostade 1 752 kronor att lämna in blev ensam med alla 6 rätt från V64-omgången på Umåker – och kunde kvittera ut en vinst på 1,8 miljoner kronor.

Vinnaren hittades något oväntat i Nederländerna.

”Trio och Tvilling är mer populärt”

Nederländerna var den första utomnordiska partnern för ATG, och i landet finns ett tiotal egna ATG-butiker, samt ett 40-tal butiker som även erbjuder annat. Man kan också spela online i Nederländerna.

– Det är ovanligt men roligt att så här stora vinster går till Nederländerna, som är vår äldsta utomnordiska samarbetspartner, säger Ylva Svensson, Head of International Sales på ATG.

Travspelarna i Nederländerna kan spela till samtliga spelformer hos ATG, men Tvilling och Trio är större i landet än vad exempelvis V75 är.

– Det är enloppsspelen som lockar flest i Nederländerna, Trio och Tvilling är mer populära än både V75 och V64, säger Ylva Svensson.

Publicerad: