V86-tips

V86-jackpott 18 milj: ”Skrällen borttappad”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 12 maj på Bjerke och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Eirik Höitomt tillsammans med Park View är ett skrälltips på V86 i kväll som delas mellan Bjerke och Solvalla.

Eirik Höitomt tillsammans med Park View är ett skrälltips på V86 i kväll som delas mellan Bjerke och Solvalla.

Foto: MARIA HOLMÉN, MATILDA ÖHRMAN/TR BILD

TRAV

Bjerke och Solvalla dukar upp till travfest i kväll på V86 med en jackpott på 18 miljoner kronor. Dessutom kommer vinnaren i V86-8 få en rosa Elitloppsbiljett.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– En V86-skräll är helt borttappad på strecken, säger Mario Lipovac.

– De andra tävlar om andrapriset. Min spik vinner, säger Joakim ”Rainman” Rosenhed.


ANNONS: Jackpott 18 miljoner. Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Bjerke och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 18 miljoner kronor till en ensam vinnare.

MISSA INTE: V86-podden ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Flera system med alla rätt

Vid förra onsdagens V86-omgång på Bergsåker och Solvalla prickade tre system i andelslaget in alla åtta rätt, Torpa-Jockes V86 (15 642 kr i vinst per system), Skoinfo.se High (15 353 kr i vinst per system) och Rekord-Micke Lilla (15 257 kr i vinst per system).

Vid lördagens V75-omgång på Åby prickade totalt elva system i andelslaget in alla sju rätt. Utdelningen på enbart ”sjuorna” blev dock låga 2 077 kronor.

Vid söndagens V75-omgång på Vermo satte andelslagets system ”Travklubben Special” alla sju rätt. Total vinst: 95 556 kronor. Vinst per system: 23 889 kronor. Vinst per andel: 4 777 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.21, onsdagen den 12 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Tycker att det ser upplagt ut för spets och slut för 1 Boston Wise L. (V86-6). Den här hästen är riktigt bra och kan öppna snabbt i volt. Det blir barfota runt om direkt och träningsrapporterna går i dur. Kusken Per Lennartsson gillar hästen och han är säker i ”jollen” och gör sällan något fel.

Miljonrensarna

Toppform, startsnabb och jänkarvagn. 6 Sofies Case (V86-2) spelar jag inte utan i kväll. Förstår inte riktigt låga åtta procent.

1 Digital Eye (V86-4) kanske är ett lyxstreck. Men han får ett bra lopp på innerspår och har kapacitet för att utmana om segern, om det bara löser sig. Sju procent.

1 Dream Builder (V86-7) gör intressant debut i regi Hamre. Bra häst, bra läge och motstånd som hästen matchar. Vi får under tio procent!

Tänk på att...

… det är finfin jackpott på V86-spelet. Vi spelar om minst 18 miljoner kronor i kväll.

… Solvalla och Oslo-banan Bjerke delar på löpen. Toppväder i Stockholm. Var noga med spetsstriden, där avgörs många lopp i kväll.

… Daniel Redén är uppåt angående 3 Double Exposures (V86-8) chanser i kväll. Vinnaren i Meadow Roads lopp får en inbjudan till Elitloppet. Jag tror järnmärren löser biffen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

Det finns ett par tänkbara singelstreck i omgången men de två bästa tycker jag kommer på Solvalla. Den första är 1 Boston Wise L. (V86-6) som övertygade under fjolåret, han visade att han klarar voltstart på ett bra sätt och öppnade dessutom snabbt. Per Lennartsson känner hästen väl och jag tror han sitter tidigt i ledningen – sedan är det hästen att slå.

Den andra är 3 Double Exposure (V86-8) som är ett av världens bästa ston. Rapporterna är starka inför årsdebuten och hon fick perfekta förutsättningar. Jag tror det blir en klassiskt spets- och slut-seger. Hoppas hon visar sig från sin bästa sida och plockar hem en Elitloppsbiljett.

Miljonrensarna

I V86-1 tycker jag favoriten 3 Ferrari B.R. blir lite väl stor favorit (56 procent), svårbedömd och skulle 1 High Glider få rygg på ledaren kan han överraska till tre procent.

I V86-7 sticker två hästar ut streckmässigt och visst kan den som får ledningen vinna, men jag vill varna för 6 Park View som är helt borttappad på strecken. Det är fina rapporter på honom och garderar man ska han med. Två procent.

Tänk på att...

… omgången ser greppbar ut och visst kittlar det med extra pengar i potten. Det jag stör mig på, och tycker är bedrövligt, är att vi har ett lopp där det kommer tolv hästar till start. Ett endaste lopp där det startar tolv hästar är bara för dåligt, speciellt i en jackpott-omgång.

5 Zeolit (V86-4) ska utrustas med urryckare för första gången. Han är även anmäld barfota runt om och med en jänkarvagn för första gången vilket är intressant.

… det låter bra på 5 Global Undefeded (V86-5) som jag tror övertar ledningen av stallkamraten – sen blir han svårslagen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Kopplar grepp direkt. Det är lite oklart hur 3 Ferrari B.R. (V86-1) kommer att prestera i första starten på norsk mark efter vinterns äventyr till Frankrike. Spelarna tror på seger, men jag ”tar en rå” och spikar emot. Det snackas om första barfota runt om på 8 Red Bar och som jag läser loppet är det troligt att hästen kan spetsa, trots spåret. I ledningen går han en låg 11-tid i kväll. Svårslagen då. Hela vägen, Erlend! 24 procent mot favoritens 56.

Miljonrensarna

Tar inte bort 5 Visual Condition (V86-2) från lappen i kväll. Toppspår och nu åker bajken på. Att hon nästa aldrig vinner? Det glömmer jag för en kort stund nu… Tre procent.

9 Marcos Gallon (V86-4) skulle kunna profitera på om det blir alldeles för körning. Lättning i kväll och läget behöver inte vara fel. Fyra procent.

3 Gandhi B.R. (V86-5) är under tio procent från fint läge. Behövs inte sägas mycket mer.

Tänk på att...

… det är jackpott på V86 i kväll. 18 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare.

… omgången delas mellan Solvalla och Bjerke. Det ska regna i Oslo och vara lite grått, men i Stockholm är det strålande vårväder. Lita på bra bana och snabba tider. Leta spetsvinnare på Solvalla.

… det blir jänkarvagn på 6 Sofies Case (V86-2). Snabb ut och toppform.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

3 Double Exposure (V86-8) gör en väldigt spännande comeback och hon rapporteras träna fint. Borde komma till ledningen och därifrån blir hon oerhört svårslagen. Mot Elitloppet!

Miljonrensarna

7 Mira Prawo (V86-5) gjorde ett bra lopp senast och formen ska vara ännu bättre till den här starten. Hittar hon ett vettigt slagläge är hon med och gör upp om segern. Sex procent.

2 Moneykeeper (V86-6) har gjort flera starka lopp på slutet men inte lyckats vinna. Härifrån borde han få ett bra lopp och kommer luckan till slut blir jag inte alls förvånad om han spurtar till seger. Sju procent.

Tänk på att...

… det är jackpott på V86 i kväll och en ensam vinnare kan ta hem 18 miljoner kronor.

8 Red Bar (V86-1) ska förmodligen tävla barfota runt om för första gången. Kan ge favoriten 3 Ferrari B.R. en match.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bjerke och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

3 Double Exposure (V86-8) är streckad på 56 procent vilket är fullt rimligt. En klasshäst som har alla ingredienser. Vinterträningen har varit bra meddelar tränaren Daniel Redén. Jag är nyfiken på vad hon kan hitta på i kväll och jag tror hon blåser till spets och där stannar hon hela vägen in i mål. De andra tävlar om andrapriset... Barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn! Spik!

Miljonrensarna

5 Zeolit (V86-4) är anmäld barfota runt om och med en amerikansk sulky, det är intressanta ändringar. Favoriten 4 Magnificent Tooma är favorit och spelad på 47 procent. Det skiljer alldeles för mycket på strecken, därför är det givet varna för Zeolit till 14 procent.

2 Moneykeeper (V86-6) hoppas jag att kusken Rikard N Skoglund kan ge en resa på innerspår med för att sedan avsluta vasst med en lucka på upploppet. Barfota runt om och vanlig vagn. Favoriten 1 Boston Wise L. gör årsdebut, visst tränaren Timo Nurmos brukar ha förberett hästarna väl, men här måste vi syna favoriten. Läser jag verkligen rätt med sju procent? Tydligen. Jag tycker 7 Alone ska vara favorit i detta lopp. Gick ett urstarkt lopp senast och gör sällan bort sig. Spelad på 24 procent mot favoritens 55.

Tänk på att...

… vi avslutar omgången med ”Vägen till Elitloppet”, Meadow Roads lopp där vinnaren får en inbjudan till Elitloppet som går sista helgen i maj. Jag vet var jag lägger mina pengar i kväll!

4 Sam the Man (V86-7) är en potentiell spik i ett annars väldigt öppet lopp. God tur!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: V86-jackpott 18 miljoner. Här hittar du alla andelssystem i kväll. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar