Jackpott 25 miljoner – här är superskrällarna

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 9 oktober på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MARIA HOLMÉN, GIRLPOWER HB/TR BILD
Keycard och Emilia Leo är en rysare på V86.

Tidernas rekordvinst på V86 kan ryka all världens väg när 25 miljoner kronor ligger i jackpott till en ensam vinnare.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av V86-omgången som saxas mellan Åby och Solvalla på onsdag.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Mitt drag kan bli en obehaglig överraskning, säger Sportbladets Mario Lipovac.

– Vid minsta klaff under vägen kommer han gå fort till slut. Måste räknas, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt drag.


ANNONS: Jackpott 25 miljoner – här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På onsdag är det V86 på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 25 miljoner kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i onsdagens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 09.40, onsdagen den 9 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Ingen lek med spikarna på V86-spelet den här veckan. Extra stimulerande då det är jackpot med 25 miljoner i potten. Har fått en fin känsla för 9 Digital Track (V86-4). Hästen brukar gå bra för Kihlström och har ett bra läge. Det kan bli lite körning mellan Sweet On You och Lady Nadine – då kan det här vara rätt lösning på loppet. Otroligt lite spelad tidigt i veckan och då utnämner jag henne som ett roligt spikbud.

Miljonrensarna

Det ser ut att bli helt perfekt kört för 2 Ad Hoc (V86-1). Hästen är snabb ut och bör nå till innerspåret först. Om sedan Petter Engblom väljer att köra där eller inte spelar mindre roll – Ad Hoc får en resa på innerspår vilket är av största vikt över lite längre distanser. Mycket intressant spelbud! Sju procent.

2 Jula Downtown (V86-7) kan öppna bra och har ett fint läge i sitt lopp. Der ser ut att bli rivigt kört, sedan kanske han kan kliva in i matchen från ett fint läge. Ska med! Sex procent.

Tänk på att...

... det är superjackpott på V86 med hela 25 miljoner kronor i potten. Vilket spelläge!

...det är Solvalla och Åby som delar på omgången och kom ihåg att det är dubbla open stretch på Åbytravet med två extra innerspår på upploppet.

...det kan bli skor på för den tidiga favoriten 1 Whipped Eggs i V86-1. Dessutom comeback efter lite vila. Är inte från det, för honom, kluriga, läget.

...5 Smevikens Cruiser ser ut att bli hutlöst överspelad efter V75-segern. Schas!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

6 Vinci I.M. (V86-5) fullföljde väl senast som trea bakom bra konkurrenter och uppgiften på onsdag ser mycket passande ut. Den här tjejen är van tuffare konkurrens än detta och jag tror på tidig ledning och seger.

1 Indiana Boko (V86-8) gillade jag intrycket på senast och jag tror det är dags för henne nu, hon bör vara garanterad en fin resa härifrån.

Miljonrensarna

9 Zefiro Dei Cedri (V86-1) är en häst som jag vet att tränaren Joakim Lövgren håller högt och jag förstår honom. Han var duktig senast vid seger och utgångsläget på onsdag behöver inte vara helt fel, då jag tror det blir tempo på det här loppet. Kan mycket väl runda allt under slutrundan! 21 procent.

6 Floris Baldwin (V86-7) är ute över kort distans nu igen och jag tycker det är hans bästa gren, och vid minsta klaff under vägen kommer han gå fort till slut. Måste räknas tidigt. Sju procent.

Tänk på att...

... det är superjackpott på V86 på onsdag med 25 miljoner kronor till en ensam vinnare och alla tiders vinstrekord på spelformen kan slås. Det är med andra ord spelläge!

... 9 Manuzio Hanover (V86-2) ser ut att bli klar favorit i sitt lopp, visst kan han vinna men jag tycker spelprocenten ser ut att bli i överkant och jag bara måste gardera.

... 7 Sweet On You (V86-4) är ytterligare en klar favorit som jag tycker det är givet att försöka fälla på onsdag, visst kan även hon vinna men hon riskerar vingel. Schas!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

6 Vinci I.M. (V86-5) tror jag det är dags för. Hon har varit ute i tuffa sällskap hela tiden och fått hårdhet. Senast brottades hon med ett bakspår men gick godkänt och tog en tredjeplats. Nu har hon spår mitt i banan och jag är inne på att Peter kommer ladda från start. Träffar han rätt kan hon vara den tidiga ledaren och därifrån blir hon svårpasserad. Vet att Peter håller denna märren högt i stallet. Dags att sätta nosen först.

Miljonrensarna

2 Digital Class (V86-2) har jag varnat för tidigare. Hon har dock inte fått till det och jag väntar på att det ska lossna. Goop upp och ett bra läge ger henne bättre förutsättningar och jag vill inte spela utan henne. Sex procent.

9 Keycard (V86-8) blev fast invändigt och fick backas sist och spurta till ett sjättepris senast. Bra smygläge nu och en bra rygg att gå i, kommer inte sitta fast utan får chansen, då kan hon bli en obehaglig överraskning för många i avslutningen. Sex procent.

Tänk på att...

... vi har en superjackpott med 25 miljoner till en ensam vinnare, kombinationen Åby och Solvalla gillar jag.

... V86-3 är ett öppet treåringslopp, behöver inte vara fel att gardera. Glöm inte 5 Bear a Perfection som har hög kapacitet när han sköter sig.

... vi har en klar favorit i V86-7 som jag inte tror på. Jag vill i stället varna för den tidige ledaren 3 Always On Time som kan bli svårfångad och 6 Floris Baldwin som får Thomas Uhrberg i sulkyn.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Det kan vara så enkelt att 5 A Question Bi (V86-6) körs till ledningen och stannar där hela vägen. Jorma Kontio gillar hästen och ekipaget blir inte alls lätta att slå från pik. Det är en lite barnslig häst som säkerligen är under kraftig utveckling och trots att det är ett lågklassigt löp, kan det vara rätt att ta ställning här, där många andra spelare kommer att gardera. Kör bara, Kontio!

1 Indiana Boko (V86-8) kan nog hålla spets i sista. Inte så tokig och kan vinna. 28 procent.

Miljonrensarna

Tycker inte att man ska underskatta 2 Digital Class (V86-2) den här gången. Formen är nog okej och den här gången sitter Björn Goop i sulkyn från ett bra läge. Hästen är tidig på mina lappar. Sex procent.

Jag gillade klivet i 1 Unarmed Face (V86-3) senast och blir inte spåret en fälla, spår 1 är ingen höjdare på Åby, så kommer hästen att vara med i striden. 13 procent.

Tänk på att...

... det är höstens spelläge på gång, vilken pott vi har att spela om! 25 miljoner ligger i jackpott och omgången ser minst sagt tilltalande ut. Det här blir roligt!

... när det är Åby så är det open stretch som gäller, två (!) extraspår på upploppet.

...det ser ut att bli grått och lite regning både i Stockholm och Göteborg på onsdag, så räkna med lite halvsega höstbanor.

...7 Sweet on You (V86-4) var mycket bra senast och skulle hon komma till spets, så är nog loppet...


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 A Question Bi (V86-6) låter det ­mycket spännande på från tränare Susanne Richter. Hästen vann ytterst enkelt senast från ledningen och Jorma tror hästen kan gå en låg 14–tid. Det är alltid lite osäkert att spika treåringar men jag tror detta är en bra chans oavsett position.

Miljonrensarna

För er som söker miljonutdelning har jag hittat ett roligt streck i 8 Carmencita Majo (V86-4). Tränaren William Eriksson är uppåt och tror till och med man kan vinna loppet om det löser sig från det tråkiga läget. Lopp i kroppen nu och tänkbar jätterensare. En procent.

Ett annat korsdrag är 9 Zoko Lane (V86-7) som enligt tränaren har ett perfekt utgångsläge över den korta distansen. Många startsnabba har framspår och det kan gynna min idé. Bara streckad på två procent.

Tänk på att...

... vi har en förväntad jättejackpott på minst 25 miljoner kronor. Spelvärdet är naturligtvis enormt och jag blir inte förvånad om vi får en riktigt hög utdelning. Kanske kan V86-rekordet ryka all världens väg.

... omgången saxas mellan Åby och Solvalla i expressfart.

... de båda banorna har fått ihop hyfsade lopp och välfyllda fält för det mesta.

... V86-5 är en spårtrappa till Diamantstoet som ser helt omöjlig att lösa på förhand. Strecka så många ni har råd med!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE