Mejla

Micke Nybrink

Det säger pang direkt – sen är loppet över

Nybrinks V75-analys till Mantorp • Lopp för lopp • Tre bästa • Systemet lördagen den 20 februari • Jackpott 50 miljoner

Zack Bris spikas på V75.
Zack Bris spikas på V75.

TRAV

Håll för öronen för spiken öppnar så det smäller.

Sen hittar de inte Adielsson – inte nu heller.

Han gör en Morotai Degato, tack och hej.


ANNONS: Jackpott 50 miljoner. Här kan du rygga Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Konstiga insatser från ingenstans ska tydligen inte sväljas utan att sniffa ordentligt och länge, jag syftar på Broadway Suns sanslösa förvandling och lika hastiga fall tillbaka i normaliteten. För mig blir det extra svårt eftersom jag spelar på hästarna, inte olika vagnar och hysteriska huvudlag.

Men är läxan lärd, tills den är glömd igen.

V75-1: Kan förstås ha fel, ovanligt i och för sig men – Adrian Kolgjinis femåriga råämne Upstate Face är väl en klassklättrare/blivande guldhäst? När Tae Twon Deo och gänget är klara kan det vara Upstate som får bära flaggan. Jag tror hårt på honom nu, den bumliga kroppen börjar få upp spänst och insatserna är starka. Frågan är bara om han hinner runt packet från bakspår; ett stort handikapp på Mantorp där upploppet är kort, ynka 177 meter.

Så jag tar med Racing Ribb från samma formstall, han är i kuslig form, hårde Phoenix Photo och Quick Lane som kanske kan elda till spets?

Möter vardagsmotstånd

V75-2: Har inte kollat exakt hur snabba de andra är första 50 men tvivlar på att någon är i närheten av Zack Bris. Han är en sån där som bilen knappt hinner undan från. Pang, sen är spetsstriden över.

Och sen är även loppet över, 1 640 auto, Adielsson i spets (177 meter) och vardagsmotstånd. Visst, Zack fick smisk näst senast men travade då 1.08 sista 500 i spets i ett rent taktiklopp. Annars har han mest vunnit på slutet.

V75-3: Bra chans för Disco Volante, toppchans. Jag är inte dum i hela huvudet. Men jag spelar emot eftersom han bara är en häst och stor favorit och ibland förlorar han. 

Night Brodde är uppstickaren som skulle kunna slå alla med häpnad. Han går bakifrån också, fråga Algot Zonett. Och så har vi ju Speedy Face. Vad ska man tro? När ska jag ge mig? Inte än i alla fall, var han inte fin senast? Fin men behövde loppet? Speedy Face är en grym pålle.

V75-4: Ledaren och rygg ledaren får bli låset i det här sprinterloppet för ston. Call Me Brodda är blixtrande bakom bilen och det krävs ingen hjälteinsats. Hon mötte Gardner Shaw senast som var oerhört fantastiskt bra.

Luna Nera Doc travade 1.10 sista 500 från kön näst senast, visade knallform och tar rygg på Call Me Brodda. Kommer luckan kan det smälla.

Innerspår är värdelöst

V75-5: Jaguar Dreams comeback piggade upp, kul att en så fin häst hittar tillbaka efter så länge. Jag tror inte han kan försvara ledningen och då är inget givet längre, även om vann från vinnarhålet senast. Franklin Face spetsar och ska slås och My Dream Art är det roliga draget. Blir det tufft tempo är det bra chans.

V75-6: Svårt men mina fem kan funka. The Bank On Broadway vann med ett gapskratt senast, fin som fasen i billigt gäng. Kolla gärna. Gillar även intrycket på Ale' Pride Gar senast.

Hossiana Boko och Princess S.W. jagar från köplats och den som har lite flyt av dem kan vinna.

V75-7: Maestro Crowe är grym men innerspår är värdelöst och det är V75. Nog om det. Llama Tooma har varit knallbra och Hacker Am är jag faktiskt lite förälskad i. Han var jäkligt läcker senast.


ANNONS: Jackpott 50 miljoner. Här kan du rygga Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Nybrinks tre bästa:


1. 6 Zack Bris (Mantorp, V75-2)

Vassa lopp på slutet. Startkanon. Spets och slut.


2. 1 Luna Nera Doc (Mantorp, V75-4)

Spännande uppgift. Rygg ledaren och lucka? Drag.


3. 9 Hacker Am (Mantorp, V757)

Bra tryck i spurten senast. Kraftigt uppåt. Skräll.

Micke Nybrinks V75-system

V75-1: 9-8-2-6 (res 3-5)

V75-2: 6 Zack Bris (res 3–8)

V75-3: 3-6-10-1 (res 12-7)

V75-4: 3-1 (res 5-7)

V75-5: 5-1-4 (res 8-3)

V75-6: 6-1-5-12-9 (res 10-11)

V75-7: 4-1-9-10-5 (res 6-8)

2 400 rader/1 200 kronor

Av: 

Micke Nybrink

Publisert:

LÄS VIDARE

V75-TIPSET: ”Har bra chans att krossa motståndet”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Micke Nybrink krönikor

V75-tips

V75

Trav

Micke Nybrink