V86

”Draget måste vara mycket tidig i loppet”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 8 juli på Visbytravet • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

Sportbladets-experter tippar V86.

Foto: TR BILD

TRAV

I kväll är det V86 på Visbytravet. Här är experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Mitt drag har aldrig vunnit, men det kan vara dags nu, säger experten Christoffer Wickman.

– Har varit betrodd i betydligt bättre lopp än det i kväll, draget måste vara tidig i loppet, säger Mattias Karlsson.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Visbytravet och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Tipsformen hos experterna är fin. På V86 förraförra onsdagen prickade två Sportbladet-system in alla åtta rätt. Så här blev utdelningarna till andelsköparna.

Christoffer Wickman (V86)

Vinst per system: 94 300,50 kronor.

Nettovinst per andel: 8 830 kronor

Sportbladet Jackpot (V86)

Totalt inspelat: 91 957 kronor

Nettovinst per andel: 7 695 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.40, onsdagen den 8 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets tv-rad” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

4 Carioca (V86-6) verkar trvias mycket bra ute på Gotland och Visbytravet. Hästen har sett riktigt fin ut på slutet och tränaren- och kusken Claes Sjöström vinner ”allt” på Skrubbs, som banan kallas. Han ser detta som sin bästa chans och jag är inne på att det blir seger och spikar på lappen.

6 Hurricane Silas (V86-7) står med bra läge och kan nog köras till tät. Då får övriga vara väldigt bra för att komma ikapp...

Miljonrensarna

Jag tror inte det blir någon lek att hitta alla rätt på Visby denna onsdag. 7 Benjamin S.H. (V86-1) är helt given för mig att ta med. Jag tycker att Fredrik Perssons hästar går riktigt bra för dagen. Tung att stå emot om det klaffar lite. Fem procent.

3 Cobbys Angelica (V86-2) blir det hela paketet på, barfota runt om och bajk. Tolv procent.

4 Mistelns Napoleon (V86-5) kanske är en sprinter, men jag tyckte intrycket senast var läckert. Leder hela vägen igen!? 15 procent

Tänk på att...

... omgången avgörs på Visbytravet på Gotland. Vissa hästar som reser till ön påverkas negativt att ha åkt färjan. Kolla om de hästar som du spikar antigen tränas på plats, eller har klarat resan över tidigare.

...det är ett väldigt kort upplopp på banan, 156 meter, så det  gäller att sitta med därframme tämligen omgående.

...Claes Sjöström har en otrolig kuskstatistik på banan.

...3 Inti Boko (V86-8) testats med lite nya grejer hemma och känns fin. Sköter sig nu?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

Björn Goop ser ut att få en fin tävlingskväll i Visby på onsdag. 4 Astronascente Zac (V86-1), 1 Zaffiro Roc (V86-3) och 2 Spectacular (V86-4) bedömmer jag vara tre toppchanser, och således också tre starka V86-spikar. Samtliga tre ska ses med bra chans på tidig ledning i respektive V86-lopp och sedan är jag inne på att konkurrenterna får jaga hästarna förgäves.

Miljonrensarna

13 Emelie Sisu (V86-2) har aldrig vunnit lopp men det kan vara dags nu, hon höll positivt i dödens senast och är anmäld med jänkarvagn för första gången nu. Fem procent.

4 Mistelns Napoleon (V86-5) möter kanske för tufft motstånd över medeldistans, men på visad form kan det gå ändå. Missar normalt  inte ledningen då han är mycket startsnabb och sedan kan det hålla hela vägen på spetsgynnade Visby. Precis som senast får vasse Magnus A Djuse chansen i sulkyn. 15 procent.

Tänk på att...

... V86 på onsdag avgörs i Visby och Visbys upplopp mäter endast 156 meter och det är en enorm fördel att sitta med i den främre träffen i loppen på Visby, och det känns ibland omöjligt att vinna från köposition.

... 3 Inti Boko (V86-8) har galopperat bakom bilen i bägge årets starter och det går helt enkelt inte att lita på honom. Timo Nurmos häst ser dock bländande ut både i värmningar, provstarter bakom bilen, och efter galopperna och skulle han bara sköta sig så kan jag inte se honom förlora detta.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

1 Zaffiro Roc (V86-3) har gjort två starter i Björn Goops regi och i den första fick han ett tungt lopp och höll godkänt. Senast körde Björn till ledningen efter en bit och stack iväg, när Björn ryckte tussarna så fick han bra effekt och jag gillade verkligen vad jag såg. Innerspåret är inte det mest optimala på Visby men jag tror Björn löser det och sedan vinner han. 

Miljonrensarna

6 Hurricane Silas (V86-7) har varit bra i två raka starter på V86 på slutet. Näst senast blev det galopp direkt, han reparerade den mycket bra och såg fin ut. Senast fick han betalt direkt när han tog hand om ledningen i ett långlopp och ledde runt om. Jag tror Ingves kommer sikta på ledningen från springspåret och sedan får dem andra jaga. 22 procent.

2 Charrua Forlan (V86-8) är en häst som alltid gör sitt bäst, han är med och krigar där fram och med tre lopp i kroppen tror jag formen börjar sitta där den ska. Han är snabb ut och har ett bra utgångsläge, Hans-Owe brukar gasa och jag tror att han kommer vara med och göra upp om det oavsett löpning. 15 procent.

Tänk på att...

Visby eller Skrubbs som banan kallas kör sina årliga V86 tävlingar på sommaren och man har fått ihop en rolig omgång. Upploppet är endast 156 meter lång och det gäller och vara med där fram. 

Björn Goop ser ut att bli hårt betrodd i många lopp, han kan få en fin afton. 

V86-2 är kanske omgångens öppnaste lopp, blir mycket lopparkiv och plugg där. 


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

9 Brunello Hall (V86-4) kan öppna bra och jag är innte på att Bergh skickar iväg rejält med den här Love You-sonen nu. Med tanke på att Goops häst på start varit lite spänd och galopplysten väljer jag att ta ställning i loppet. 

3 Inti Boko (V86-8) får en ny chans av mig. Nu blir det lite nya grejer i utrustningen för att han ska sköta sig. Antar många däckar honom nu, då tar vi betalt istället.

Miljonrensarna

8 Sweet Eloise (V86-2) vet jag att tränaren Marcus Lindgren har pratat gott om tidigare. Varit betrod i betydligt bättre lopp än det här innan och löser det sig bara lite från spåret måste  hon vara tidig i det här loppet. Nio procent.

12 Vulcano O.P. (V86-3) har ett mycket dåligt spår, men som jag läser loppet kommer det att gå undan här. Jag har loppet näst senast på näthinnan och då var han riktigt bra. Med vilt överpace kan det gå. Tre procent.

Tänk på att...

... Visbytravet är den tusenmetersbana som har det kortaste upploppet. Det mäter endast 156 meter.

...Oskar Kylin Blom kommer ladda järnet med 4 Sign Me Up Town (V86-2) och utrustar sin häst med rycktussar och jänkarvagn för första gången.

...Björn Goop spelar huvudroll på ön den här onsdagen och har flera fina chanser till seger. Stallet går riktigt bra. I V86-3 så spänner han på en jänkarvagn på 1 Zaffiro Roc den här gången.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Astronascente Zac (V86-1) vann väldigt enkelt som storfavorit senast på V86 och han är under en härlig utveckling för dagen. Här har man hittat en ny väldigt bra uppgift och det troliga är att Björn Goop tidigt kommer placera sin fina häst i ledningen och därifrån så bör det bli väldigt svårt att besegra honom. Det måste vara en toppchans till tredje raka segern och det här är en riktigt stark spik att inleda V86-spelet med!

Miljonrensarna

5 Master Sea (V86-7) har lyft sig efter sin kastration i vintras och det är en häst med väldigt hög grundkapacitet. Claes Sjöström vinner överlägset flest lopp på Visbytravet och här ser det ut som en spännande chans att bättra på den statistiken ytterligare! Fem procent.

5 Yes Mickey (V86-8) gör en mycket intressant start för Robert Bergh här och har han fått ordning på den här högkapabla hästen så går ingen säker i V86-avslutningen. Fem procent.

Tänk på att...

…tävlingarna avgörs i Visby och det är en klar fördel om man sitter med i den främre träffen. Det brukar vara mycket svårt att runda ett helt fält på Visbytravet.

...1 Zaffiro Roc (V86-3) verkar bli klar favorit men det är inte helt enkelt att svara upp innerspåret på Visby. Han bör garderas.

3 Inti Boko (V86-8) har väldigt svårt att sköta sig bakom en startbil. Det är tyvärr stor risk att det blir ännu en startgalopp.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Visbytravet i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

V86 I SISTA STUND MED INTERVJUER OCH TIPS: Oerhört svårslagen i ledning – hela vägen

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86

V86-tips

Trav

Hästar