Satte alla rätt på V86 – drog in 261 000 kr

Full pott för Sportbladets travtips: ”Alla idéer stämde” • Gav över 10 000 kronor per andel

Av: Daniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Superskrällen Chumani och Bernardo Grasso vann V86–1.

Alla åtta rätt på tidningstipsen ”V86 i sista stund” samt på andelssystemet med samma namn på ATG Tillsammans.

Då spelade Sportbladets travexpert Erik Pettersson in 261 395 kronor i total vinst och 10 053 kronor per andel på V86 under onsdagskvällen.

– Alla spelidéer stämde, då blir det lätt, säger han.


ANNONS: Jackpott 36 miljoner på V75. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Under onsdagskvällen saxades V86-tävlingarna mellan Jägersro och Solvalla.

Och det blev svårlöst redan direkt när superskrällen Chumani med Bernardo Grasso i sulkyn vann V86-1. Hästen vann till oddset 42,35 och var endast spelad till en V86-procent.

Totalt prickade 73,38 system in alla åtta rätt som gav 105 430 kronor på ”åttorna”.

Ett av systemen som satt var Sportbladets ”V86 i sista stund”, både i papperstidningen, online och som andelssystem på ATG Tillsammans.

Tidningssystem gav 150 804 kronor. På ATG Tillsammans spelade experten in totalt 261 395 kronor. Nu får 26 andelsköpare 10 053 kronor vardera.

– Det är alltid en fin känsla att pricka in alla rätt. Speciellt på V86, som är en utmanande spelform. Alla spelidéer stämde, då blir det lätt, säger Sportbladets Erik Pettersson.


ANNONS: Jackpott 36 miljoner på V75. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


”Jag fick dunderrapporter”

Som ”Bästa spelet” utnämnde han Hevin Boko i V86-8 och vid publicering var hästen endast streckad på sju V86-procent. Vid spelstopp var hästen andrahandsfavorit.

– Jag fick tidigt in dunderrapporter på Hevin Boko av vår kollega Michael Carlsson och från ett bra spår, när det lät lite så där på några av motståndarna, var det ett givet drag att gå på henne. Som nämnt, hon var ju inte alls så mycket spelad när jag la henne rubriken ”Bästa spelet”, men även stallskrik kan vinna. Ibland…

På systemet fick han med dunderskrällen Chumani efter att ha helgarderat V86–1.

– Ett turligt beslut som blev bra den här gången. Men hur många gånger får man inte favorit i nyllet då? Man är luttrad, ha ha.

”Gör en glad och motiverad”

Vad har du fått för reaktioner efter vinsten?

– Responsen kom omgående. Dels i chatten på Tillsammans-sidan med glada tillrop, samt mail av Sportbladet-läsare i princip vid målgång. Det gör en glad och motiverad.

På lördag är det jackpott på V75 från Färjestad med 36 miljoner kronor till en ensam vinnare. Erik Pettersson kommer leverera tipsen ”V75 i sista stund”, som kommer i Sportbladet på fredag både i pappersform och online, och har redan nu ett vasst miljondrag.

– Det är en kul omgång. Man får inte spela utan 6 Rutger B.L. (V75-4) (streckad på fem procent i skrivande stund). Det blir barfota runt om igen, hästen är snabb i voltstart och körs av Jepson som är grym på att skicka. I ledningen får övriga kämpa, tipsar experten.


ANNONS: Jackpott 36 miljoner på V75. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Här är vinstkupongen på ATG Tillsammans.
Foto: ATG
Här är vinstkupongen på ATG Tillsammans.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN