Missnöje i Södertälje: ”Pinsamt att prestera så här”

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Foto: Bildbyrån

Än är det för tidigt att kasta in handduken med bara åtta omgångar spelade.

Södertäljefansen? De kastade in halsduken – efter sitt lags andra raka hemmaförlust.

– Det är pinsamt att prestera så här framför våra hemmafans, igen, säger Christopher Liljewall till Hockeypuls efter 0–2 mot Vita Hästen.

När Jesper ”Sama” Samuelsson helt ensam och omarkerad fick stå och placera in 0–2 i Scaniarinken så fastställde det slutresultatet under onsdagskvällens hockeyallsvenska drabbning mellan Södertälje och Vita Hästen.

För Södertälje var det andra raka hemmaförlusten. Dessutom en förlust som de aldrig kändes riktigt nära att undvika.

”Det känns piss”

Då visade hemmapubliken sitt missnöje. Bland annat var det en supporter som håvade in sin halsduk på isen.

– Jag är så jäkla besviken. Det är pinsamt att prestera så här framför våra hemmafans, igen. De är här och stöttar oss, skapar bra atmosfär, och så levererar vi inte. Det känns piss. Vi gör bra träningar, och det känns som att vi är på gång, och så går vi ut och gör motsatsen. Allt vi gjort i två dagar är som bortblåst, säger lagkaptenen Christopher Liljewall till Hockeypuls efter förlusten.

”Det är för dåligt”

I och med förlusten så ligger Södertälje nu precis över kvalstrecket, trea från botten, med åtta spelade omgångar.

– Vi hade en bra känsla efter matchen mot Kristianstad (seger 4–3 i fredags), sen gör vi nu ett bottennapp igen. Man kanske inte vinner matcher hela tiden, men det är sättet som det ser ut på. Det är inte acceptabelt, det är för dåligt rakt igenom. Vi som lag måste vända på detta. Man blir arg och besviken, och det är svårt att sätta fingret på det, säger Liljewall.

Publicerad:

LÄS VIDARE