Publicerad 2019-09-25

Tingsryds segertåg såg ut att fortsätta.

Då vände Timrå med tre raka mål.

Laget tog därmed sin tredje raka seger i hockeyallsvenskan.

Tingsryds AIF gick fram som en ångvält på försäsongen och vann alla åtta matcher.

Trots det var laget kraftigt nederlagstippat inför seriepremiären. Laget har sedan fortsatt sin segerrad i seriespelet och det började bra även mot Timrå.

Hemmalaget ledde med 2–0 innan bortalaget svarade för en blixtvändning i andra perioden.

Anton Lundin tvåmålsskytt

Anton Lundin slog till två gånger om och backen Leon Lerebäck, 19, gjorde sitt första mål på seniornivå. Vändingen tog endast tre minuter och 51 sekunder.

Resten av matchen blev mållös och Timrå ligger nu tvåa i tabellen, på samma poäng som ledande Björklöven men med sämre målskillnad.