Timrå besegrade Södertälje – utan Dahlén

Publicerad 2020-10-28

Jacob Johansson och Sebastian Hartmann.

Timrå saknade sin stjärnspelare Jonathan Dahlén.

Men de krossade ändå Södertälje med 4–0 och tog sin femte raka seger i hockeyallsvenskan.

– Det är bara att fortsätta på vinnarspåret, säger Sebastian Hartmann till C More efter matchen.

Timrås segersvit fortsätter. De tog sin femte raka vinst mot Södertälje på onsdagskvällen.

Hugo Reinhardt gjorde sitt första mål i hockeyallsvenskan, när han i första perioden gjorde 2–0 för sitt Timrå.

– Det var skönt såklart. Jag tycker vi spelar bra men jag vet att vi kan bättre. Det finns mer att hämta. Vi är ett starkt lag, säger Reinhardt till C More efter första perioden.

”Det är en tuff start”

Södertälje hade gott om chanser, men de saknade kvalité och spets. Många skott kom långt utifrån och Timrås målvakt Jacob Johansson, som höll nollan, kunde enkelt få kontroll på pucken.

Timrå saknade sin poängkung Jonathan Dahlén. Han fick vända hem till Sundsvall, då han blev krasslig innan matchen. Dahlén togs nyligen ut i landslagstruppen till Karjala Cup, men det är förutsatt att han blir frisk till samlingen.

Även Södertälje hade spelare på frånvarolistan, hela sju stycken. Bland annat Samuel Fagemo och Lukas Vejdemo saknades i matchen.

Timrås segersiffror mot SSK skrevs till 4–0 efter mål av – förutom Reinhardt – Jens Lööke, Isac Lundeström och Sebastian Hartmann.