Leksand förlorade med 6–3 mot Oskarshamn

– Det är fan inte okej, säger Björn Hellkvist.

Leksands IF
IK Oskarshamn

Vad behöver ni förbättra?

– Allt, svarade Leksandstränaren Björn Hellkvist i C More-sändningen efter första perioden.

Hemmaspelande Oskarshamn fick en briljant start i Be-Ge Arena. 1–0 kom, 2–0 kom. På det senare fick John Dahlström, helt omarkerad framför Leksandskassen, trycka dit en lös puck i mål.

– Det är fan inte okej, säger Hellkvist.

Dahlström tvåmålsskytt

Leksand lyckades dock få till ett reduceringsmål innan första perioden var till ända.

Patrick Norén testade skott och hittade krysset bakom Joe Cannata i Oskarshamnskassen. Pucken touchade Cannatas plockhandske in i mål och målvakten såg bedrövad ut efteråt.

Gästerna steppade upp i andra perioden och hittade kvitteringen. Men inget kunde rå på Oskarshamn i kväll. Hemmalaget vann tillslut med 6–3. John Dahlström blev tvåmålsskytt.

– En viktig seger. Framför allt starten. Vi har fått riktigt dåliga starter i de senaste två matcherna. Så det tar vi med oss, säger Dahlström till C More.

Leksand stängde dörren till omklädningsrummet efter matchen.