Publicerad 2020-11-01

Jonathan Dahlén var tillbaka från sin förkylning.

Det märktes.

Stjärnan stod för ett mål och två assist när Timrå besegrade Almtuna med 4–0.

Jonathan Dahlén missade Timrås 4–0-seger mot Södertälje i onsdags med en förkylning. Mot Almtuna var han tillbaka och då gjorde han vad han brukar göra.

Poäng.

Visserligen var han inte delaktig i förarbetet till Per Svenssons ledningsmål 32 sekunder in i matchen. Men sedan satte han fart.

Sex raka

Dahlén var inblandad i förarbetet till Erik Walli-Walterholms 2–0-mål. I andra perioden stod han själv för ett mål när han sköt in pucken i powerplay. Sju minuter senare serverade han vackert Isac Lundeström som direktsköt in slutresultatet 4–0.

Timrå har nu sex raka segrar och knappar in på Björklöven som tidigare under dagen förlorade sin första match för säsongen. Timrå har 24 poäng och är fem poäng bakom serieledande Björklöven som har en match mer spelad.