Uniteds fiasko– förlorade mot Aston Villa

Uppdaterad 2022-11-07 | Publicerad 2022-11-06

Efter nio matcher utan förlust och bara ett insläppt mål på sju matcher så åkte Manchester United på en riktig mina mot Aston Villa.

Trots senaste tidens konflikter så fick Cristiano Ronaldo bära kaptensbindeln med Fernandes avstängd.

Men det hjälpte föga när Unai Emery fick en smakstart som ny manager i Villa med en komfortabel 3–1-vinst.

TA UT DITT DRÖMLAG I NYA VM-ELVAN 2022
HÄR!

För bara ett par veckor sedan stängde Ten Hag av Ronaldo när han inte ville bytas in mot Tottenham. Men nu fick portugisen förtroendet med lagkaptensbindeln i Bruno Fernandes frånvaro. Istället var det för en brottningsmatch med Tyrone Mings som anfallaren uppmärksammades. Men den resulterade bara i ett gult kort.

Manchester United hade bara släppt in ett mål sina senaste sju matcher men efter en kvart mot Aston Villa hade De Gea fått hämta bollen i nät både en och två gånger.

Fotbolls-VM 2022: Spelschema och tv-tider – alla matcher

Genom ett lurigt skott som styrdes reducerade Luke Shaw för gästerna men i andra halvlek fortsatte man att läcka bakåt till 3–1.

United hade inte mycket att komma med när man jagade mål i andra halvlek. Tidigare under veckan har tränare Ten Hag beklagat sig över bristen på offensiva alternativ när både Martial, Antony och Sancho varit skadade.

För Aston Villas nya tränare Unai Emery blev det en smakstart med en vinst med första matchen vid rodret. Tidigare tränaren Steven Gerrard lyckades bara skrapa ihop två vinster på säsongens inledande elva matcher.