Ronaldo matchhjälte för Juventus

Uppdaterad 2021-05-03 | Publicerad 2021-05-02

Juventus såg ut att gå mot en chockförlust.

Då klev Cristiano Ronaldo fram två gånger om.

Dejan Kulusevski blev inbytt i 58:e minuten när Udinese ledde matchen med 1–0. Udinese inledde målskyttet redan efter tio minuter när Nahuel Molina tryckte in bollen bakom Juventus-målvakten Wojciech Szczesny.

Juventus hade mycket boll men lyckades länge inte skapa några speciella chanser. Med mindre än tio minuter kvar klev Ronaldo fram som så många gånger förr och gjorde två snabba mål. Ett från straffpunkten och ett på nick i den 89:e minuten.

– Om vi är nöjda med dessa tio minuter så har vi inte förstått någonting. Vi lyckas inte växla upp och bibehålla det över hela matchen. Svårt att förstå varför, säger Leonardo Bonucci till Sky Italia.

Vinsten innebär att Juventus nu återtar en av Champions League-platserna – och ligger nu på en tredje plats med lika många poäng som tvåan Atalanta och fyran Milan.