Vidal klagade på domaren - fick rött kort

Uppdaterad 2021-05-17 | Publicerad 2020-11-25

Arturo Vidal ville ha en straff men istället fick han två gula kort.

Inter spelade med tio man från 34:e minuten.

Då knep Real Madrid tre poäng och besegrade dem med 2–0.

Det var Real Madrids kväll i Milano. Inter blev utan mål och besegrades med 2–0.

Redan efter sju minuter satte Eden Hazard matchens första mål på straff. Nästan 30 minuter senare kom nästa straffsituation.

Vidal fick dubbla gula

Arturo Vidal föll i straffområdet och domaren Anthony Taylor stod bara några meter bort. Han lät spelet fortgå utan att blåsa straff, vilket gjorde Vidal upprörd. Chilenaren började protestera och när han kom fram till Taylor möttes han av ett gult kort.

Då rann det över för Vidal. Aggressivt tryckte han sig nära domaren och Taylor lyfte ytterligare ett gult kort, följt av det röda.

Resten av matchen fick Inter alltså genomföra med tio man på plan.

Mål efter en minut

Efter knappt en timme spelad gjorde Real ett dubbelbyte. En av de inbytta var Rodrygo och efter bara en minut på plan gjorde han mål. Han fick en passning från Lucas Vasquez rakt över boxen och smällde in bollen bredvid stolpen.

De resterande 30 minuterna kämpade Inter och kom till ett par målchanser med det räckte inte hela vägen.

Real Madrid ligger nu tvåa i gruppen med sju poäng, efter Borrusia M’gladbach på åtta. Inter ligger sist med två poäng medan Shakthar Donesk har fyra.