Uppdaterad 2018-08-09 | Publicerad 2015-09-23

Regerande mästarlagets mardrömsstart i ligan fortsätter

Fin start på Champions League.

Men i ligan är det totalt mörker för Juventus just nu.

I matchen allra sista minut tappade den regerande mästaren poäng mot tabelljumbon Frosinone.

Juventus fick en smakstart på Champions League när laget vann över Manchester City i en första tuff bortmatch.

Men City är en sak.

Serie A-jumbon Frosinone kunde Juventus inte stå emot.

Fem minuter in i den andra halvleken gav visserligen Simone Zaza hemmalaget ledningen.

Men i den 93:e minuten, matchens allra sista, kom kvitteringen.

Tio poäng upp till Inter

Leonardo Blanchards mål innebar Frosinones allra första poäng i Serie A – och att Juventus ligger kvar på mycket blygsamma 13:e platsen i tabellen.

Det har bara blivit fem poäng på fem matcher för den regerande mästaren och Champions League-finalisten.

Så dålig serieinledning har laget inte gjort sedan säsongen 1979/1971.

Upp till serieledande Inter är det nu tio poäng.

Palermo, med svenskduon Oscar Hiljemark och Robin Quaison förlorade hemma mot Sassuolo med 0-1. Hiljemark byttes ut i paus medan Quaison byttes in i slutet av matchen.

Inter vann mot Hellas Verona med 1-0 i en match där Filip Helander spelade från start. Det var hans Serie A-debut.