Icardi skadad när Inter vann

Publicerad 2016-05-07

Mauro Icardi, Inter.

Inter besegrade programenligt Empoli med 2–1 i den italienska serie A-fotbollen på lördagen och säkrade därmed spel i Europa League nästa säsong. Men trots det kan inte Inter-supportrarna vara riktigt glada.

Lagets stora stjärna, lagkaptenen Mauro Icardi, tvingades nämligen lämna planen skadad efter 66 minuters spel.

"Icardi ådrog sig en muskelskada i höger lår, och kommer undersökas under de kommande dagarna", säger Inter i ett uttalande.

Argentinaren Icardi, som gjorde ett av de två målen mot Empoli, missar troligtvis ligaavslutningen mot Sassuolo nästa helg.

Inters lokalrival Milan besegrade Bologna, med Emil Krafth på bänken, med 1–0 på bortaplan och avancerade till sjätte plats i den haltande tabellen. Carlos Bacca gjorde målet på straff i slutskedet av första halvleken.