Dejan Kulusevski

Uppgifter: Tottenham jobbar för att värva Kulusevski

Av: 

Makoto Asahara

FOTBOLL

Dejan Kulusevski ryktas åt både det ena och det andra hållet innan transferdeadline.

Nu kommer trovärdiga uppgifter från England, närmare bestämt från The Athletic, om att Tottenham arbetar aktivt för att låna in svensken.

Tottenham har hittills haft ett frustrerande transferfönster, utan en enda värvning på kontot med blott några dagar kvar innan transferdeadline.

Så sent som i dag kom uppgifter att ett av deras önskade transfermål, Portos ytter Luis Diaz, valt Liverpool i stället. Precis som Wolverhamptons Adama Traoré valt Barcelona i stället trots ganska långdragna förhandlingar mellan Wolves och Spurs.

Enligt The Athletic ska nu Tottenham i stället arbeta aktivt för att försöka låna in Dejan Kulusevski från Juventus. Detta sannolikt på ett lån med antingen en köpobligation eller köpoption för att göra övergången permanent i framtiden.

Även italienska uppgifter, närmare bestämt från Goal-journalisten Romeo Agresti, gör gällande att Tottenham jagar svensken.

Ryktats bort

Dejan Kulusevski, 21, har ryktats vara på väg bort under hela januarifönstret, men det är först nu på sistone som ryktena ökat i intensitet. I italienska medier har det rapporterats att Juventus aktivt letar efter en utväg för svensken, som inte fått så mycket speltid och förtroende från tränare Massimiliano Allegri under säsongen hittills.

Bland annat har det pratats om intresse från klubbar som Everton, Arsenal och Milan. I det sistnämnda fallet så ska det som förhindrar en övergång vara meningsskiljeaktigheter kring köpoptionen samt Juventus ovilja att förstärka en direkt konkurrent.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More!

Extern länk från C More

Beställ här!

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Dejan Kulusevski

Tottenham Hotspur FC

Juventus FC

Fotboll

Serie A

Premier League