Napoli's Arkadiusz Milik deppar efter missad målchans.

Carlo Ancelotti petade stjärnan och lagkaptenen Lorenzo Insigne.

Då skrällde Genk genom att spela 0–0 mot Napoli.

– Fansen i Neapel kommer inte vara nöjda, säger Bojan Djordjic i Viasat.

Med en 2–0-seger hemma mot Liverpool i Champions Leaguepremiären för Napoli och 2–6-förlust för Genk mot Salzburg kändes det givet var favoritskapet låg när regerande belgiska mästarna tog emot det italienska storlaget hemma på Luminus Arena.

Napolitränaren Carlo Ancelotti valde dessutom att inleda med Dries Mertens och Fernando Llorente på bänken. Lagkaptenen Lorenzo Insigne satt på läktaren.

Det höll på att straffa sig rejält för laget från Neapel.

Genk, utan tidigare IFK Göteborgsspelaren Benjamin Nygren i truppen, var långt ifrån utspelade trots en svag start i såväl ligaspelet som i CL-premiären.

José Callejon och Arkadiusz Milik träffade stolpe och ribban i en och samma avslutssekvens, men Genk var inte ofarliga.

”Borde ha gjort två mål”

Norske Sander Berge hade ett skott som Napolimålvakten Alex Meret gjorde en finfin räddning på.

I den andra halvleken fortsatte det böljande spelet som gav många avslutslägen för båda lagen.

Bästa läget till ett segermål fick Genks Ianis Hagi (son till den tidigare rumänske storspelaren Gheorge Hagi) efter att Napolibrassen Allan halkat i straffområdet.

Något störd av medspelaren Mbwana Samatta drog Hagi jätteläget från straffpunkten över i 84:e minuten och matchen slutade 0–0.

Resultatet var ett kraftigt fall framåt för Genk och en missräkning för Napoli. Poängen var den första någonsin för Genk i Champions League.

Bojan Djordjic sammanfattade matchen i Viasat:

– Napoli övertygade inte spelmässigt. Milik borde ha gjort två mål under den första halvleken. Det är en vunnen poäng för Genk, två förlorade för Napoli.

Att Carlo Ancelotti valde att ställa över supporterfavoriten Insigne – det spekuleras i en konflikt – ger rubriker.

– Fansen kommer inte vara nöjda. Insignefrågan måste lösas och Dries Mertens ska starta i en sådan här match, säger Djordjic.

* * *

Den andra tidiga CL-matchen under onsdagskvällen slutade med en 2–0-seger för Borussia Dortmund borta mot Slavia Prag. Båda målen (35+89:e minuten) av marockanen Achraf Hakimi.