Omspel väntar efter jättetavla

Publicerad 2023-01-07

Liverpools problem fortsätter.

I FA-cupmötet med Wolves stod målvakten Alisson Becker för en jättetavla, matchen slutade 2–2 och nu väntar omspel.

– Det känns som en förlust, säger Jürgen Klopp.

Liverpool har förtvivlat svårt att få spelet att stämma den här säsongen och sedan återstarten efter VM har problemen bara fortsatt.

I FA-cupmötet med Wolves hamnade man – vilket börjar bli en illavarslande trend – återigen i underläge. Denna gång sedan målvakten Alisson fått hjärnsläpp och bjudit Gonçalo Guedes på 1–0.

Núñez måltorka över

Precis före paus kunde Darwin Núñez, äntligen, spräcka sin måltorka och pricka in 1–1. Den uruguayanske anfallaren har bränt massvis med lägen de senaste matcherna, men den här gången var avslutet av absoluta världsklass, på en touch efter en lång svepande framspelning av Trent Alexander-Arnold.

Och i den 52:a minuten fullbordade Mohamed Salah vändningen till 2–1 efter ett försvarsmisstag.

Men Wolves kom tillbaka.

Wolves-mål bortdömt

I den 67:e minuten kvitterade Hee-Chan Hwang till 2–2, och i den 81:a hade den portugisiske mittbacken ett segermål inne för Wolves, men det dömdes bort för offside.

Matchen slutade 2–2 och nu väntar omspel.

Efteråt var båda lagens tränare missnöjda.

– Vi förtjänade att vinna, säger Wolves tränare Julen Lopetegui.