Publicerad 2019-10-05

På väg mot poängtapp.

Då fick Liverpool straff på stopptid.

James Milner avgjorde till 2–1 hemma mot Leicester.

Liverpools segertåg såg ut att ta slut hemma mot Leicester. Sadio Mané hade gett Champions League-mästarna ledningen i första halvlek, men med tio minuter kvar kvitterade James Maddison.

Då gick Liverpool mot första poängtappet i Premier League för säsongen. På stopptid kom dock räddningen.

Milner blev hjälte

Mané revs ner, serieledaren fick straff och James Milner avgjorde till 2–1 från elva meter.

Efter slutsignalen utbröt kaotiska scener på plan då flera spelare rök ihop i ett bråk.

– Andy Robertson firade efter slutsignalen och knuffade Ayoze Perez, vilket han inte väntade sig och blev irriterad, förklarar Jürgen Klopp enligt Mirror.

Det var Liverpools åttonde raka seger i Premier League den här säsongen. De har även 17 raka vinster i ligan (förra säsongen inräknad) och 44 raka hemmamatcher utan förlust

Nästa omgång väntar ett rivalmöte med Manchester United på Old Trafford.