Publicerad 2018-10-05

Mållös i åtta raka ligamatcher.

Men mot NAC Breda blev Simon Gustafson tvåmålsskytt.

Simon Gustafson lämnade BK Häcken för Feyenoord 2015. Men han lyckades aldrig slå sig in i klubben.

I fjol lånades han ut till Roda JC och stod för tio mål där. Det kan ha varit därför Utrecht valde att köpa in Gustafson inför säsongen. Men det har gått trögt med målskyttet för 23-åringen - fram till i kväll.

Andra vinsten i ligan

När Utrecht vann mot NAC Breda med 2–1 gjorde Gustafson två mål för hemmalaget. Han skickade in en straff i slutet av första halvlek. Några minuter in i andra halvlek sköt han vackert in tvåan med sin vänsterfot.

Utrecht har haft en svettig inledning på säsongen. Det här var lagets andra vinst efter åtta ligaomgångar. NAC Breda är sist i Eredivisie med tre poäng efter åtta matcher.