Mål i premiären mot Liverpool. Hattrick mot Newcastle.

Hemma mot Chelsea var det dags för Teemu Pukki att göra mål igen.

Likväl blev det förlust, med 2–3, för finländaren och hans Norwich.

Förra säsongens Championshipskyttekung Teemu Pukki presenterade sig på allvar för Premier League-publiken förra helgen med ett hattrick mot Newcastle.

Under lördagens tidiga drabbning hemma mot Chelsea fortsatte den 29-årige finländaren att leverera under en målrik affär på Carrow Road.

Teemu Pukki

Först spelade han fram Todd Cantwell i den sjätte minuten, vilket gav en tidig Norwichkvittering efter Tammy Abrahams ännu tidigare 1–0-mål för Chelsea (i minut tre).

”Står på hälarna”

Mason Mount satte vackert 2–1 för bortalaget i minut 17, innan det var dags för Pukki att också skriva in sig själv i målprotokollet.

Med halvtimmen spelad sprang han sig fri mellan ett par ouppmärksamma Chelsea-mittbackar och placerade in 2–2.

– Var står man någonstans? De står på hälarna. Det är för dåligt försvarsspel, först och främst, säger Bojan Djordjic i Viasats studio.

Oavsett var det Pukkis femte mål på de tre inledande ligamatcherna för PL-nykomlingen.

– Det är den typen av skott som går in när man gjort fyra på två tidigare. Det är så det funkar om man spelar forward, säger Sportbladets Erik Niva i Viasats studio.

Abraham hjälte

Det blev dock inga poäng i slutändan att fira för Pukki och hans Norwich. För det fanns en annan målsugen anfallare, i blått, på planen.

I den 68:e minuten skulle Tammy Abraham göra det bästa möjliga av en djupledsboll från Mateo Kovacic, när han avancerade förbi ett par försvarare och kliniskt borrade in 3–2, hans andra mål för både dagen och Premier League-säsongen, från utanför straffområdet.

Det räckte till tre Chelseapoäng – den första trean efter en oavgjord (1–1 mot Leicester) och en förlust (0–4 mot Manchester United) i inledningen på Frank Lampards tränargärning i ligan.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se