Men när måndagens EM-kvaldrabbning var över så var de inte längre ett obesegrat lag.

Marcel Halstenbergs drömmål banade vägen för Tysklands 2–0-seger i Belfast.

Nordirland hade gått rent genom EM-kvalet hittills med fyra segrar på fyra matcher och gruppledning på det.

Därmed var det extra intressant när nordirländarna nu, för första gången under kvalet, ställdes mot en av sin grupps två stora drakar – Tyskland.

Och till en början såg Nordirland högst skrällkompatibelt ut.

Hemmalaget spelade tufft, skoningslöst och skapade ett flertal chanser under en böljande men mållös första halvlek mot tyskarna.

Drömträff på volley

Tyskland skulle dock trots allt reda ut stormen. Detta genom ett drömmål.

Några minuter in på den andra halvleken fick Leipzigbacken Marcel Halstenberg en drömträff på volley. Bollen borrade sig in i det bortre hörnet av det nordirländska målet och gav 1–0 till Tyskland.

Lägg därtill ett matchpunkterande mål från Serge Gnabry på stopptid. Det räckte för att Tyskland skulle ta över ledningen i gruppen från Nordirland.

Den andra draken i grupp C då? Jo, de gjorde jobbet som förväntades borta mot Estland. Nederländerna bärgade en 4–0-seger borta mot baltnationen via två mål av Ryan Babel och ett var från Memphis Depay och Georginio Wijnaldum.

De Bruyne dominant

Nederländernas grannland, Belgien, vann med samma siffror borta mot Skottland – i en match som går att beskriva med ett namn.

Kevin De Bruyne.

Efter att ha assisterat samtliga tre belgiska mål i den första halvleken (till Romelu Lukaku, Thomas Vermaelen och Toby Alderweireld, i den ordningen) så toppade Manchester City-stjärnan med att också göra ett mål i efterföljande halvlek för att fastställa slutresultatet.

0–4 blev det även för San Marino, som hemma mot Cypern förlorade sin 33:e raka match.