Uppdaterad 2019-11-24 | Publicerad 2019-11-23

Det blev kryss i svenskmötet, Wolfsburg–Bayern München, i Bundesliga.

Därmed bröts Wolfsburgs segersvit på 26 matcher.

Fridolina Rolfö gjorde ligacomeback efter sin fotskada.

För en vecka sedan möttes de i cupspelet, då besegrade Hedvig Lindahls Wolfsburg Amanda Ilestedts Bayern München med 3–1.

I dagens svenskmöte i Bundesliga fick Wolfsburg en smakstart när Alexandra Pop gav dem ledningen i femte minuten.

Hedvig Lindahl såg länge ut att kunna hålla nollan men Bayerns Münchens inhoppare Mandy Islacker lyckades kvittera efter enbart nio minuter på planen. Det blev det sista målet i matchen som slutade 1–1.

Första matchen från start

Fridolina Rolfö började matchen på bänken men byttes in i 70:e matchminuten. Det var hennes första ligaframträdande sedan hon blev fotskadad.

Amanda Ilestedt har även hon dragits med en fotskada men i dag gjorde hon sin första match från start efter skadeuppehållet.

Tabellettan Wolfsburg hade tidigare vunnit samtliga matcher i årets Bundesliga och de har inte förlorat en match sedan Champions League-mötet mot Lyon den 27 mars. Dagens kryss betyder att de bröt en segersvit på 26 matcher.