Publicerad 2016-01-30

Tillbaka i Arsenals startelva efter flera månader.
Då åkte Francis Coquelin på en tuff tackling – från lagkamraten Kieran Gibbs.

”Gunners” gick vidare i FA-cupen efter 2-1 mot Burnley.

Arsenal tog ledningen i den 19:e minuten mot Burnley. Men efter en halvtimmes spel blev nog publiken på Emirates förvånad eftersom Sam Vokes tryckte in 1-1 för Championship-klubben Burnley.

Men målet var inte det mest uppseendeväckande i den sekvensen.

Francis Coquelin var tillbaka i Arsenals startelva för första gången sedan november. Fransmannen försökte förhindra Burnley från att göra mål genom att stötta på bollhållaren. Men Coquelin fick aldrig chansen.

Rullade runt i gräset

När han var på väg fram emot motståndaren blev han kapad – av lagkamraten Kieran Gibbs. Coquelin vred sig i smärtor innan han var uppe på benen.

Han fick behandling vid sidlinjen, men kunde spela vidare.

Det stod 1-1 i halvtid, men Arsenal lyckades av göra i andra halvlek. Alexis Sanchez blev segerskytt med ett mål i den 53:e minuten.

Theo Walcott borde ha tryckt in ännu en boll i slutskedet, men britten missade ett friläge.