Stormar mot guldet

Uppdaterad 2018-08-13 | Publicerad 2013-04-15

Juventus defilerar i Serie A

Juventus stormar mot titeln i Serie A.

Efter 2-0-segern mot Lazio leder laget med elva poäng ner till Napoli – med bara sex omgångar kvar.

Ingenting ser ut att kunna stoppa Juventus från ligatiteln i Italien. På måndagen undanröjde ”den gamla damen” femteplacerade Lazio utan problem.

Redan efter åtta minuter kunde Arturo Vidal sätta 1-0 sedan Mirko Vucinic ordnat en straff. 20 minuter senare var det dags för Vidal igen.

Vidal tvåmålsskytt

25-åringen stängde då matchen med sitt andra mål för kvällen och efter det handlade det snarast om en defilering för gästerna. En defilering som lär fortsätta i väntan på att guldet även i teorin ska bli klart.

För inget lär kunna stoppa Juventus som med sex omgångar kvar av serien leder ligan med elva poäng ner till Napoli.