Ronaldos val: Ska bo i två (!) lyxhus

Stjärnans val: ”Förälskade sig direkt”

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Cristiano Ronaldo har anlänt i Turin.
Nu kommer uppgifter om var stjärnan ska bo.
Enligt Gazettan flyttar han och familjen in – i dubbla lyxvillor.

I söndags kväll landade Cristiano Ronaldo i Turin.

På måndagen besökte han träningsanläggningen för första gången, genomförde fystester och hälsade på sina nya lagkamrater.

Snart börjar säsongen.

Och den 33-årige miljardvärvningen har nu valt ut boendet där han, flickvännen Georgina Rodriguez och de fyra barnen ska spendera sina kommande år.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska Ronaldo ha valt att flytta in i inte bara en utan två (!) villor som är sammankopplade till varandra.

Granne med miljardär

Husen ligger i ett skogsparti i den centrala delen av Turin, bakom den berömda kyrkan Gran Madre, nära klubbens gamla högkvarter. Enligt Gazettan blir fotbollsstjärnan granne med miljardären John Elkann, vd för Fiat, företaget som var med och delfinansierade värvningen av Ronaldo.

Husen ska vara utrustade med pool och gym och de ska vara modernt inredda, liknande den stil Ronaldo hade i sitt förra hus i Madrid.

”De säger att Cristiano blev förälskad i husen direkt, kanske för att de påminde honom om huset i Madrid”‚ skriver Gazettan.

Debuterar snart

Cristiano Ronaldo väntas göra debut för Juventus när serie A drar i gång, helgen 18-19 augusti. Juventus möter Chievo i den första matchen.

Det var den 10 juli som beskedet kom att han lämnar Real Madrid efter nio säsonger i klubben.

”Tiden här har varit den bästa i mitt liv. Det enda jag känner gentemot klubben är en enorm tacksamhet. Jag vill tacka er alla för kärleken ni gett mig. Men … jag känner att tiden är kommen för att söka en ny utmaning i livet och det är därför jag bett klubben att släppa mig. Det är vad jag känner och jag hoppas att ni alla kan förstå mig”, skrev Ronaldo i ett känslosamt avskedsbrev.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.