En kvittering, fyra röda kort och ett bortdömt avgörande.

Kalabalik uppstod på stopptid när Juventus spelade 2–2 mot Salernitana.

Juventus har haft en knackig inledning på Serie A-säsongen. Efter nio poäng på fem matcher ställdes ”den gamla damen” mot Salernitana på hemmaplan under söndagskvällen.

Och det blev dramatiskt in i det sista.

Bortalaget hade en 2–0-ledning att gå på efter den första halvleken. Gleison Bremer reducerade sedan i den 51:a minuten och Juve tryckte på för en kvittering.

PLUS: 20 000 spelare i Elitpojklägret – de lyckades bäst och här är hemliga betygen

Kvitterade i 93:e

Men det var först på stopptid som hemmalaget kom att få utdelning på nytt. Juventus fick chansen från straffpunkten, och Leonardo Bonucci satte dit sin egna retur i den 93:e minuten.

Kort därefter nickade Arkadiusz Milik in 3–2 och vilt jubel uppstod inne på Allianz Stadium. Mitt i måljublet slet Milik av sin egna matchtröja, och anfallaren fick syna sitt andra gula kort i matchen.

Fyra röda kort

Men då dömdes målet bort. Med hjälp av VAR såg domaren en offsidestående Bonucci som påverkade 3–2-målet, och Juventus avgörande blev därför fråntaget. Kalabalik uppstod på planen vilket ledde till att domaren visade ut Juan Cuadrado och tränaren Massimiliano Allegri i hemmalaget, samt Federico Fazio i Salernitana. Med andra ord delades fyra röda kort ut på tilläggstid.

Efter några kaotiska minuter blåste sedan domaren av matchen, och båda lagen fick nöja sig med en poäng vardera. Juventus ligger på åttonde plats i tabellen, medan Salernitana är tabelltia.