Lionel Messi blev målskytt hemma mot Lens när laget tog revansch för förra säsongens missade ligatitel.

”Ännu en titel tillsammans”, skriver Neymar på Instagram.

Bayern München säkrade Bundesliga-titeln under lördagskvällen och Paris Saint-Germain ville inte vara sämre i Frankrike.

PSG behövde bara en poäng i hemmamatchen mot Lens för att få ett ointagligt försprång i Ligue 1 – och en poäng tog man.

Det dröjde ett tag innan målet kom men när bortalagets Kevin Danso drog på sig ett rött kort i den 57:e minuten blev ytorna lite större. Det utnyttjade Lionel Messi tio minuter senare.

PSG säkrade titeln i Ligue 1 efter 1–1 mot Lens på lördagskvällen.

Superstjärnan fick bollen en bit utanför straffområdet och när inga motståndare hann fram för att täcka blev hans vackra vänsterskott otagbart.

Trots en man mindre på planen lyckades Lens kvittera till 1–1 i den 88:e minuten men det påverkade inte PSG:s titelfirande.

Ligatiteln innebär att PSG tar revansch för förra årets misslyckande där Lille snodde åt sig titeln med en poängs marginal.

Neymar har redan vunnit flera ligatitlar med PSG men det var ett tag sedan han vann tillsammans med Lionel Messi som han spelade med i Barcelona.

”Ännu en titel tillsammans”, skriver Neymar på Instagram tillsammans med en bild på Messi.