Värnamo körde över Djurgården

Publicerad 2023-02-14

IFK Värnamo körde över Djurgården.

Fjolårets SM-silvermedaljörer föll med 1–4 i tisdagens träningsmatch.

Visserligen var det ett något reservbetonat lag som startade matchen mot IFK Värnamo men Djurgården är knappast tillfreds med genrepet inför svenska cupen.

Ajdin Zeljkovic gav bortalaget en tidig ledning på Tele 2 arena och därefter var Värnamos anfallare inbladad i ytterligare ett mål. Marcus Danielson var dock sist på bollen när ett självmål ledde fram till 0–2.

Tommi Vaiho fick till sist släppa fyra bollar förbi sig när Djurgården föll med 1–4.

Albion Ademi, som floppade i Djurgården, låg bakom ett av Värnamos mål i den andra halvleken när han slog ett väl avvägt inlägg till Emin Grozdanic som nickade in 1–3.

”Vi slarvar”

Dif-mittfältaren Haris Radetinac var framför allt missnöjd med den första halvleken.

– Om man ska vara lite positiv är andra halvlek lite bättre än första. Vi försöker spela fotboll men det är inte tillräckligt bra. Vi slarvar ganska mycket och bjuder på mål, säger Radetinac i Discovery Plus.

Djurgården inleder svenska cupen hemma mot Landskrona på måndag. Värnamo tog sig inte vidare till cupens gruppspel.

– Jag vet att vi har mycket mer att ge och kommer steppa upp när det finns poäng att spela om, säger Haris Radetinac.

Djurgårdens Hampus Finndell och Pierre Neurath Bengtsson.