Sergio Ramos med mål nummer 100

Uppdaterad 2020-11-04 | Publicerad 2020-11-03

Pressade efter en svag start.

Då vann Real Madrid stormötet mot Inter och hakar på i kampen om avancemang.

Efter två segerlösa matcher inledningsvis var både Real Madrid och Inter pressade i kvällens stormöte.

Real Madrid kopplade greppet när Madrid-fostrade Achraf Hakimi, nu i Inter, slog en alldeles för svag hemåtpassning som Karim Benzema snappade upp, rundade målvakten Samir Handanovic och rullade in 1–0 efter 25 minuter.

Åtta minuter senare nådde Sergio Ramos, återigen, högst på en hörna och skallade in sitt 100:e mål i Real-tröjan.

– En extraordinär nick. Han kommer så högt, hänger så länge och styr den så väl. Det är helt vanvettigt hur många mål den där mittbacken gör, säger Erik Niva i Viaplay.

Brassarna avgjorde

Inter skulle dock resa sig. Lautaro Martinez reducerade efter en läcker klackassist från Nicolo Barella och i 68:e minuten kvitterade Ivan Perisic.

Där och då två förlorare i gruppen som också innehåller Borussia Mönchengladbach och Sjachtar Donetsk.

Men Real Madrid fick sista ordet. Inbytta brassarna Vinicius och Rodrygo hittade varandra och den sistnämnde dundrade in 3–2 stenhårt i nättaket.

– Real Madrid är mycket mer sårbart än vad vi är vana vid men de har fortfarande mycket individuell spets och kan trolla fram många mål ur lite spel, säger Erik Niva.

Segern tar Real upp på fyra poäng men man är fortfarande bara trea i gruppen då Sjachtar har inbördes möten på spanjorerna och Borussia Mönchengladbach står på fem inspelade pinnar.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se