Paul Pogba

Paul Pogba orsakade en straff.

Och kritiseras av Manchester United-ikonen Gary Neville.

– Pinsamt, säger han.

Hemma mot West Ham fick Manchester United med sig oavgjort, vilket gör att kryss räcker i sista omgången mot Leicester för att säkra Champions League-spel nästa säsong. Men United tvingades jaga kvitteringen.

Eftersom Michael Antonio spräckte nollan från straffpunkten på tilläggstid i första halvlek. En straff som gästerna fick sedan Paul Pogba täckt en frispark med händerna. Fransmannen gestikulerade att han hade gjort det med ansiktet, men han kunde inte lura videogranskningsdomaren.

– Han orsakar en straff och låtsas att bollen träffade huvudet. Det är uselt av honom. Pinsamt, och skrämmande brist på disciplin, säger Sky Sports expert och tidigare Manchester United-backen Gary Neville.

Tangerar rekord

I inledningen av andra halvlek såg Mason Greenwood till att United var ikapp. Klapp-klapp-spel mellan honom och Anthony Martial innan Greenwood distinkt tryckte in 1–1 med vänstern. 18-åringens 17:e mål (Premier League, Europa League FA- och ligacupen) för säsongen, han tangerar nu klubbrekordet för antal mål av en tonåring. Han har gjort lika många som George Best, säsongen 1965–1966, Brian Kidd, 1967–1968, och Wayne Rooney, 2003–2004.

1–1 på Old Trafford, och Manchester United ligger nu trea inför den avslutande Premier League-omgången, där de på söndag möter tabellfemman Leicester som är en poäng bakom.