Manchester City är tillbaka på vinnarspåret.

De körde över Norwich på hemmaplan.

Nyförvärvet Jack Grealish gjorde sitt första mål för sin nya klubb.

Manchester City förlorade ligapremiären mot Tottenham. Men hemma mot Norwich blev det en urladdning från början till slut.

City tog en tidig ledning när Gabriel Jesus spelade in bollen hårt i straffområdet – Norwich mittback Grant Henley försökte rensa men bollen gick oturligt på egen målvakt och in i mål.

Efter tjugo minuter skulle City utöka sin ledning. Gabriel Jesus spelade återigen in ett hårt och flackt inlägg. Men denna gången studsade bollen på Citys nyförvärv Jack Grealishs lår och in i mål.

Tung start för Norwich

I andra halvlek fortsatte City att dominera.

På en tilltrasslad hörnsituation damp bollen tillslut ner framför mittbacken Aymeric Laporte som enkelt kunde raka in 3–0.

Med 20 minuter kvar skulle även ett fjärde mål komma. Precis som tidigare i matchen spelade Jesus in ett hårt inlägg längs med marken, denna gången höll Raheem Sterling sig framme och stötte enkelt in 4–0.

Riyad Mahrez satte till sist 5–0 som också blev slutresultatet.

Tung start på säsongen för Norwich som nu förlorat båda sina inledande matcher utan att göra ett enda mål framåt.