Publicerad 2020-05-23

John Guidetti låg bakom kvitteringen mot Vfl Osnabrück.

Från bänken fick svensken sedan se inhopparna vända matchen för Hannover.

John Guidetti hade bara hunnit spela fem matcher för Hannover 96 innan Bundesliga 2 avbröts.

Men anfallaren var tillbaka i startelvan när laget ställdes mot Vfl Osnabrück på bortaplan.

Redan i den sjätteminuten tog hemmalaget ledningen efter att Etienne Amenyido satt en straff.

Guidetti utbytt

Kvitteringen kom bara fem minuter senare och det var Guidetti som låg bakom den. Svensken skarvnickade en frispark via en försvarare och in i mål. Målet noterades dock som ett självmål.

Den andra halvleken hann knappt dra igång innan Osnabrück återigen tog ledningen.

Tio minuter senare fick Guidetti lämna matchen. Från bänken fick han se lagkamraten och inhopparen Marvin Ducksch kvittera på straff. I den 80:e gav Ducksch också Hannover ledningen. Innan matchen var slut ökade Genki Haraguchi på till 4–2.