Manchester United drabbade av magsjuka efter Europa League

Efter Manchester Uniteds bortamatch i Europa League drabbades tolv personer i och runt laget av matförgiftning.

Nu har flera spelare och ledare tvingats avstå träning, uppger The Sun.

Det var efter bortavinsten mot FC Sheriff i Moldavien som flera United-spelare och ledare började må dåligt på resan hem.

Enligt The Sun missade flera av dem fredagens träning, några tvingades stå över lördagens pass på Carrington.

Klubben vet ännu inte vad som utlöste matförgiftningen men man misstänker att det är maten som laget åt i Moldaviens huvudstad Chisinau alternativt under flygresan tillbaka till Manchester.

PLUS: Yngst nånsin – fick inte ens byta om med laget

Det är ännu oklart vilka spelare och ledare det handlar om. Men The Sun uppger att de spelare som blivit drabbade av matförgiftningen ändå har kunnat ansluta till sina respektive landslag inför landskamperna som komma skall i Nations League.

Enligt The Sun kommer klubben gå till botten med vad som har hänt och en utredning har påbörjats av klubben för att gå till ta reda på vart någonstans spelarna blev drabbade.

Manchester United vann bortamatchen med 2–0 mot FC Sheriff och ligger därmed tvåa i sin Europa League-grupp, bakom gruppledarna Real Sociedad.

Manchester Uniteds ligamatch (mot Leeds) var inställd i helgen på grund av drottningens bortgång.

Klicka hem dina rosa prylar i Sportbladet Shop här!

.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.